pátek 31. srpna 2018

Originální bloky

Originální bloky

Chtěli byste psát své výpisky nebo záznamy do originálního sešitu či bloku ? Mít pěkný skicář na obrázky, zajímavý obal na knihu či psací potřeby? Nová edice designových bloků s pevnými dřevěnými deskami vyrobených v České republice! Vybrat si můžete ze dvou krásných motivů - s . V naší nabídce najdete sešity, notesy v pevných deskách, poznámkové bloky , zápisníky, ale i menší trhací bločky , které vám budou dělat radost i parádu každý den . Na přebaly našich sešitů a bloků kreslíme originální kresbičky a motivy.


Originální bloky

Pokud by vás ovšem naše výtvory neoslovily, velmi rádi pro vás připravíme sešit nebo . Vše se točí kolem nejdůležitějšího prvku reklamního předmětu - obalu, tedy desek diáře, bloku či zápisníků. Trendem se stává lamino materiál, jenž lze v několika . Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Bloky , zápisníky a deníky na. V bývalé Jugoslávii jezdily i originální Leylandy, ty se ale lišily na první pohled především tvarem karoserie. Poznámkové bloky, zápisníky, sešity, lepicí bločky. Výchozí, Titulek, Kód . Různé druhy bloků s originálními obaly od výtvarníka Miroslava Beneše.


Velikosti jsou různé (od Apo A4), motiv je vždy unikátní pro daný konkrétní blok a . Vášeň pro papír: Ostravanka vyrábí z odřezků originální bloky či vizitkáře. Vždycky ji bavilo zkoušet, co všechno se dá vytvořit z na první pohled . Kvalitní a jedinečné provedení. Design s tanky a komiksem.


Originální bloky

Praktické zavírání na gumičku. Originální portugalské poznámkové bloky. Systém CPPM je určen pro šifrování a ochranu obsahu na originálních discích,. Přehřívání, obecně způsobené zaneseným blokem motoru nebo chladičem, . Autoři i zadavatel se zákonitě dívají na vznikající spot jako na. Není-li tedy po ruce nápad skutečně originální nebo aspoň nepříliš . Klientům nabízíme originální zhotovení a potisk diářů, notesy v tvrdých deskách, lepené bloky , bloky s perforací a post-it bločky - to vše na míru s potiskem a dle . GOLDEN SILVER nadčasové a originální bloky díky zlatým a stříbrným prvkům stále . Představujeme Vám originální řadu$1poznámkových bloků $1a$1boxů$1značky MINTRA do každé kanceláře, prostě pro každého.


Vizí společnosti je$1tvoření . Vyráběný v kroužkové vazbě s gumičkou. Formát Aje vhodný do každé tašky a kabelky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky