středa 29. srpna 2018

Přídavný zámek s vložkou

Obrázek je ilustrační. Přídavný zámek Gege s vložkou a pojistným. Vložky do přídavných zámků. Zobrazit skladové dostupnosti.


Tyto přídavné zámky zabrání případným pachatelům v rychlému vniknutí do chráněného prostoru. V případě použití bezpečností vložky do dveří jim cestu pěkně .

Inzerát přídavný zámek s vložkou na vrata, dveře v okrese Brno-venkov, cena 500Kč, od starehory na Sbazar. Popis: nový nepoužitý LUČNÍK S VLOŽKOU. Standardně dodávaná vložka. Velký výběr Dveřní zámky a dveřní technika naleznete online na OBI. Richter Bezpečnostní vložka TBEuro Secure s knoflíkem.


Y2T s vložkou nerez FAB. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Západkový zámek bez vložky , bez pojistky, DM 7 ocel stříbrná.

Dům a zahrada - Pridavny zamek bazar. Prodám nepoužitý, funkční přídavný zámek na dveře zn. Zámek se montuje na povrch dveří a je určený hlavně na dveře otevírané do chráněného prostoru.


Použití cylindrických vložek i pro přídavné zámky umožnilo zjednodušit. Kód produktu: FABY2T. Maximální tloušťka dveří – mm. Vzdálenost cylindrické vložky od . Povrchová úprava: Skříň zámku – černá. Kryt protiplechu – černý.


Odolná proti odvrtání. Překrytý profil cylindrické vložky je . Cylindrické vložky z velkoskladu MUL-T-LOCK. Při výběru zámkové vložky - což je srdce každého zámku - pro svoje dveře, vrata či. Zvolte vhodnou bezpečnostní třídu Vybíráme cylindrickou vložku : Pyramida.


Zvažte i pořízení přídavného zámku , který nedobytnost dveří samozřejmě zvýší. Hlavní součástí běžných dveřních i visacích zámků je cylindrická vložka. Bezpečnostní vložky zámků FAB a RICHTER, běžné cylindrické vložky FAB, zadlabávací zámky HOBES pro vložky i pro dozické klíče, vrchní přídavné zámky.

D– Vícebodový zámek se zdvojenými závorami (3-bodový) s možností přídavného zámku. Kompatibilní výrobky. Je třeba zjistit umístění zadlabacího zámku vzhledem k tloušťce dveří a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky