úterý 28. srpna 2018

Lamelové podhledy

Kovové zavěšené lamelové podhledy jsou vyrobeny z hliníku. Podhled je tvořen samostatnými lamelami založenými do nosného roštu. Lamelové podhledy a obklady. Stropní hliníkové lamely typ A umožňují . Hliníkové lamelové podhledy.


Vyrábíme moderní kovové podhledy a obklady, designové řešení, zakrytí vzduchotechniky nad podhledem.

Zajímavý stropní dekorativní prvek, alternativa. Bez zavěšení do nosné stropní konstrukce. Vytváří se tak bezesparé podhledové desky, nebo skládané podhledy kazetové nebo lamelové (ty jsou nejvíce užívány u akustických podhledů). Vysoce flexibilní architektonický systém kovových podhledů a lamel umožňuje vytovřit nové prostory splňující nejnáročnější požadavky a . Profil pro kazetové a lamelové podhledy.


Kazetové a lamelové podhledy. Rozebiratelné a přestavitelné podhledy s širokou škálou rozměrů a designu. Obrázek, Položka, Kat. MJ, Cena bez DPH, Poptávka.

Prostorové lamelové podhledy Gyptone Xtensiv jsou demontovatelné sádrokartonové podhledy Rigips, u nichž se kloubí atraktivní vzhle jednoduchá rychlá . Přečíst více podhledy_ TAHOKOV Tyto podhledy používané uvnitř . Cenově efektivní podhledové řešení. Dvojplášťové otevřené buněčné podhledy lamelové s lineárním efektem s integrovaným závěsným systémem. Podkonstrukce pro kazetové a lamelové podhledyje tvořena tenkostěnným ocelovým T profilem z pozinkovaného plechu.


Lícová částT profilů je . Demontovatelné lamelové podhledy. Předností kazetových podhledů je i jejich jednoduchá a rychlá montáž. Dodávka a montáž Al a Fe podhledů a obkladů budov. Mřížkové podhledy, lamelové podhledy , kazetové podhledy. Subdodavatel stavební části na rekonstrukci budovy LDN - 1. Provádíme sádrokartonové a fermacellové příčky, podlahy, podhledy, minerální podhledy, lamelové podhledy , plechové podhledy.


Plstěný podhled firmy Hunter Douglas zapůsobí nejen měkkým vzhledem ale i jeho výtečnými akustickými vlastnostmi a . DZavěšené podhledy Knauf (D11.cz). Konstrukce podhledů zavěšená na systémových závěsech s dřevěnou nebo kovovou . KZMK - zpevňující kazeta pro měkké minerální podhledy. KALK - montážní kazeta pro lamelové podhledy - lamela modul 100. Sádrokartonové konstrukce, hliníkové podhledy HunterDouglas LUXALON, akustické.


Aquapark Olomouc - akustické podhledy a stěny - rozsah mil.

Pro požárně odolné podhledy je nezbytné, aby byly použity hmoždinky. CD 60×nosný profil Knauf CD ×27 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky