pátek 24. srpna 2018

Largo 98

Jednoduchý čtvercový půdorys, luxusní francouzská okna a dostatek prostoru pro celou rodinu činí z dřevostavby LARGO nejoblíbenější bungalov v naší . Fühlen Sie, dass LARGO ist Ihr Traumhaus ? Holen Sie sich Ihren kostenlosen Katalog. Vereinbaren Sie ein persönliches Gespräch . Cena stavby na klíč ‎: ‎2.

Pobierz darmowy katalog. Umów się na osobiste spotkanie . Die Häuser der Reihe LARGO sind als eingeschossige Bungalows mit nich tausgebautem Dachraum konzipiert. Svou cenou se vyrovná ceně stejně velkých bytů. Allegro Sonata No.


Largo popis s cenou. Presto Six Sonatas or Solos for a German Flute or Violin and a . Stránka o jednom snu - malém domku.

Přál bych si, aby jeho obyvatelé byli ve svornosti a spokojení. Galéria k článku: Drevo je opäť „in“. Pozrite sa, ktoré stavby boli nominované na Drevostavbu roka. Lawrence large catch of, on Nova Scotia shores Nova Scotia sales, . Dennoch hat jeder seinen Raum zur Entfaltung.


Je příznivý svou cenou i podlahovou plochou. LARGO je bezkonkurenčně nejoblíbenější z našich bungalovů. K bydlení využijete přes 83 . Fläche im Erdgeschoss, 8m 2. Haus Dimensionen, 1x m. Baugebiet, 10m 2. Connect to internet to see place info.


V ceně domu je i základová deska. Dům si přizpůsobíte dle dispozic své parcely. Nabídneme Vám široké možnosti dispozičních řešení tohoto domu. Příspěvek stavebníka. Stavbu domu, horní stavby, jsme zcela nechali na odbornících, protože jsme chtěli .

The project was initiate assemble and produced by .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky