čtvrtek 16. srpna 2018

Sušárna řeziva cena

Stroje - Susarna bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodám starší sušárnu řeziva zn. KOVOS, délka metry na. Kovos, susarny palet a reziva. Ceny jsou za sušicí jednotky.


Montování a stavební instrukce jsou součástí dodávky. Využijte našeho sušeného řeziva pro: dřevostavby, plotovky, podlahy, fasádní palubky. TLOUŠŤKA vstupní vlhkost výstupní . Měřící a regulační jednotka kondenzačních sušáren dřeva – měření vlhkosti dřeva ze 6. Díky našemu způsobu sušení si dokážete sami kvalitně vysušit řezivo.


Tím si zajistíte, že. Cena je uvedena včetně . Kromě toho ušetříte i nezanedbatelnou část nákladů na dopravu řeziva do sušárny a zpět. Pořízení takové sušící komory vás vyjde na zlomek ceny.


Dřevo sušíme ve dvou horkovzdušných sušárnách firmy KATRES s maximální kapacitou což je m 3. Přesná cena se určí podle síly a vlhkosti řeziva. Mikrovlné sušárny DIES. IPPC), paletových přířezů, dřevěného obalového materiálu.


Plně automatická sušárna s automatickou regulací zaručuje maximální kvalitu . Nabízíme Vám možnost sušení řeziva v sušárně o kapacitě ma maximální. V Dřevocentrum ŠKF prodáváme řezivo , sušíme řezivo , radíme s jeho správným výběrem a zajištujeme jeho dopravu. Naší hlavní činností je výroba, zpracování a prodej řeziva. Sušení řeziva v sušárnách. Smluvní ceny jsou pohyblivé dle množství odběru a ceny kulatiny na trhu.


Dalších z výhod je příznivá pořizovací cena a krátká návratnost. Sušičky a sušárny dřeva. Získejte bližší informace o dodacích lhůtách a ceně. Nabízíme možnost sušení dřeva v sušárně řeziva BEFI pro truhláře i soukromé osoby.


Ceník umělého sušení řeziva bez DPH za m. Smrk, jedle (tloušťka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky