čtvrtek 23. srpna 2018

Piskovani sklenic

Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst, věnování a. Prvních písmen pískování je na každé sklo zdarma. Při větší zakázce Váš požadavek na gravírování jiného typu sklenic. Pískování skleniček a půllitrů.


Provádíme pískování sklenic na víno, pivo a nealko.

Zvolte si vlastní motiv nebo text a vytvořte originální dárek k významným výročím. Sklenice je pevně ukotvena a stroj, ať na ploché sklo nebo oblé - sklenice , lahve a vázy, gravíruje daný dekor. Využití mimo občasné gravírování skla a lahví . Velmi oblíbené jsou pískované skleničky na šampus - víno aj. Dokážeme jak strojově tak i elegantně ručním pískováním otryskat . Hledáte někoho, kdo Vám provede pískování nápisu na skleničky?


Pořádáte firemní večírek a chcete opatřit skleničky na sekt decentním firemním logem? Skleničky pro restaurace, přípitkové sklenice , skleničky na svatbu, dekorační pískování.

Nabídka našich sklenic k pískování v našem e-shopu, cena je včetně pískování. Vaše vlastní motivy pískujeme za 16-Kč na kus. V ceně není grafické zpracování . Imitace pískování sklenic z české výroby.


Imitujeme pískování a gravír pomocí kvalitního potisku s výpalem. Toho využívají především firmy dodávající reklamní sklenice , zrcadla, kde vypískují vzor, jméno, firemní loga a další dekorativní vzory, které dodají sklu jedinečný a . Po, Út, St, Čt, Pá, So, Ne. Nabízíme Vám pískování skla, sklenic , lahví, půllitrů a reklamních předmětů. Sklo zhotovujeme dle přání a požadavků zákazníka. Naší prioritou je kvalita a . Popis: Nabízíme možnost pískování již od jednoho kusu na . Zakázková výroba reklamního a gastro porcelánu i skla.


Výroba hrnků, porcelánu, sklenic. Internetový prodej sklenic s možností dekoračního pískování. Nabízíme pískování na láhve, sklenice na víno, vodu, pivo, lihoviny a nealkoholické . Nechte si vytvořit sklenice na míru!

Vyberte si typ sklenice a my Vám vybrousíme na sklenice Váš . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky