středa 29. srpna 2018

Bezpečnostní management ve veřejné správě předměty

Bakalářské (Bc.) Prezenční. Bezpečnostní management ve veřejné správě. Délka studia: roky. Jazyk výuky: čeština.


Studium je založeno na obecném bloku . Dále se mohou stát učiteli odborných předmětů v rezortním školství MV a výzkumnými a vývojovými . Předměty v rámci zaměření. V rámci oboru jsou probírány některé všeobecné neprávnicky zaměřené předměty. Studijní obor se skládá z předmětů tzv.


Veřejná správa - Vysoká škola CEVRO INSTITUT, vysoká škola právních a sociálních studií. Přehled studijních předmětů. Pokud se chcete zaměřit na bakalářské studium v oboru bezpečnostně právní činnost ve veřejné správě , uplatníte se. Mezinárodní aspekty bezpečnostního managementu , zápočet, V. Základní teoreticko-odborné znalosti managementu bezpečnosti a ochrany. Problematika rizik a. Krizový management ve veřejné správě.


Environmentální bezpečnost. Na jaké předměty se můžete těšit? Společnost a management kvality a prostředí. Třísektorová ekonomika: domácnosti, firmy, veřejná správa různé přístupy k environmentálním problémům 2. Mezi povinnými předměty se vyskytuje například Kriminalistika, kriminologie,. Název nebo kód předmětu.


Katedra správního práva a veřejné správy (FPSS) - Katedry - Vysoká škola finanční a správní. Termino-logie a systém bezpečnostního managementu. V rámci studia předmětu by si měl student osvojit poznatky z aplikace teorie krizového. Postavení krizového managementu ve veřejné správě.


Specializované vyučovací předměty : právo, veřejná správa , veřejné finance,. BEZPEČNOSTNÍ MANAGEMENT V REGIONECH. Management ve veřejné správě.


Při uznávání předmětů absolvovaných na VOŠ se řídíme doporučeními . Všech předmětů druhého semestru MBA Flexi si totiž vyberete přímo na míru své. Fakultou bezpečnostně právní a Fakultou bezpečnostního managementu. I v dalších semestrech jsou napříč obory některé předměty společné. Hradec Králové - Univerzita Hradec Králové - Fakulta informatiky a managementu.


Přijímací zkouška pro doktorský studijní program z vybraných předmětů studijního programu . Informatiky ve veřejné správě pouze . Projektový management II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky