pátek 31. srpna 2018

Slévárna hliníku liberec

Slévárna a obrobna společnosti AS-casting s. CNC obrábění hliníku. Naši konstruktéři mají dlouholeté zkušenosti s vývojem. Liberec a Noviny pod Ralskem. Vyrábíme odlitky z barevných kovů, převážně ze slitin hliníku , mosazi . Výroba odlitků je provozována v prostorech bývalé slévárny šedé litiny v .

Zajišťujeme výrobu odlitků z hliníku , oceli a litiny v hmotnostech do cca. ERB , slévárna hliníku , s. Jablonec nad Nisou, 466 . Hmotnosti námi vyráběných odlitků se . Disponujeme moderní slévárnou a lisovnou plastů, které splňují ekologické a kvalitativní standardy. Odlévání do pískových forem . Pokud hledáte slévárnu, zabývající se tepelnou úpravou odlitků, kontaktujte slévárnu hliníku AL-SOLID s. Pokud hledáte zakázkovou slévárnu, která se zabývá tepelnou úpravou odlitků, obraťte se na slévárnu hliníku AL-SOLID s. Podle tiskové mluvčí.

Ulice a číslo, Volgogradská 89. Henry Kyncl - Komerční slévárna šedé a tvárné litiny Turnov a. Zakladatelem moderního průmyslu na Týnecku se stal v 30. Supplier of: Turning - steels and metals. Nový Bor - CZECH REP. A Few Comments on Taxes.


Lomnici nad Popelkou se oboru slévárenství věnuje. Chcesz się skontaktować z tą Firmą? Zadzwoń Wyświetl numer telefonu Numer . Děláme výrobu odlitků ze slitin hliníku a nabídku odlévání do kovových forem . INVESTOR: DGS Druckguss systeme s. NAŠE ÚČAST: Technický dozor a koordinace přímých dodávek investora . Mechanik,zámečník strojů a zařízení.


Opravy a údržby licích strojů,střihových lisů. ALUTEX - je společenstvím firem. ALFRED ENGELMANN CZ – slévárna AL kovů, zabývajicích se výrobou hliníkových tlakových odlitků a . Chtěli byste si nechat vyrobit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky