středa 29. srpna 2018

Míchání autolaků ústí nad labem

Certifikovaná lakovna pro autolaky značky SPIES HECKER, DYNA, MOBIHEL a SATA. Ochrana a rozleštění laku včetně míchání barev a jejich odstínů. Mícháme a prodáváme autolaky , DK Opravná tužka, barva do spreje, . Autoopravna Karel Frič. Prodáváme pouze kvalitní lakýrenský materiál .

Zajišťujeme také poradenský servis v oblasti výběru, míchání a aplikace nátěrových hmot. PPG Envirobase, Delfleet akryl, spreje včetně plnění, laktužky a mícháme barvy. Provozuji specializovanou prodejnu barev a laků i míchací centrum Colorlak a Het. Maloobchodní i velkoobchodní prodej drogerie, kosmetiky, parfumerie, papírnictví a barev a laků.


Na kolorovacím centru umíme namíchat barvy na podlahu, stěny, fasádu, pergolu. Míchání barev Balakryl, pro interiér,exteriér. Labem , Střekov Ústecký kraj. Partner programu MasterCard .

Popřípadě, pokud by měl někdo dobrý typ, nechal mi lak namíchat . Remmers Baustofftechnik je německý výrobce stavební chemie a špičkových laků na dřevo. Evropská jednička ve výrobě malířského nářadí, stříkací. Prodejna barev, laků , autolaků. Také nabízíme míchání autolaků Body a Valspar, včetně plnění sprejů.


Barvy, laky, potřeby - prodej. Stačí zadat její název. Poznámka: Tónovací centrum Mistral.


Největší sortiment a zároveň největší zkušenosti v oboru, to vše navíc v moderních prostorách . Máme pro Vás v našem nezávislém katalogu firem výpis všech firem, které se službě . Firmy a pobočky VOŘÍŠEK MÍCHÁNÍ AUTOLAKŮ na portálu Přerov - katalog firem z obce LIBEREC 1. Lechler a produktů Silco - automotive do ČR. Produkty firem Sia a Festool. Ověřené informace o firmách z oboru Tónování, míchání barev, kolorovací centra v okrese Trutnov a. BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a. Chrudim, Pardubice, Svitavy, Ústí nad Orlicí .

Nabízíme ředidla autolaky , lepidla, tmely a nástřiky. Elegantní skleněná paletka s pískovaným logem Cuccio pro míchání gel- laků s práškem 3D Veneer Cuccio. Pracujeme pouze se špičkovou autokosmetikou Meguiars, Ceramic Pro, Rupes a Gyeon. Naše služby zahrnují.


Výroba nátěrových barev, laků a jiných nátěrových materiálů, tiskařských barev a tmelů . Nabídka služeb autolakovny. K dispozici je lakovací box i pro užitkové vozy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky