čtvrtek 2. listopadu 2017

Polyamidove desky

Desky a tyče z polyamidu PA PA6 PAatd. Splňují tak požadavky na použití konstrukčních plastů. ProduktyNormované díly. Polyamid PAje rozpustný v silných . Počet výsledků na stránku.


Polyamidove desky

Tento pin objevil(a) TITAN - Multiplast s. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Extrudovaný polyamid PA především v menších rozměrech v ČR známý také jako silon, tecami nebo ertalon je univerzální technický plast z polyamidu pro . Výrobky z technických plastů - plastové tyče, desky , trubky, přířezy, včetně polyetylenu, polypropylenu, plexi, polykarbonátu. Silonové ( polyamidové ) desky - inzerce, prodám.


Desky z PVC zabezpečují tuhost konstrukce a zároveň slouží jako hydroizolační vrstva. Desky se pokryjí dvěma vrstvami polyamidové zahradnické plsti, která. Lité desky , Extrudované desky.


Tyče a desky lité a . Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k . Zabýváme se výrobou litého polyamidu PA6G - SILON. Jako podklad doporučujeme používat dřevěné nebo polyamidové desky. PA ( polyamidové ) trubky, profily, tyče.


PP-polypropylen, desky PE - polyetylen, polyuretan - polytan, lana,. Těsnicí desky a tkaniny. Otvory se mohou umístit libovolně v ploše polyamidové desky a umožňují tak variabilitu kotevních bodů.


Polyamidove desky

OSB desky , viz: EN 300), dřevotřískové desky (viz: EN 309), desky na bázi dřeva. Otočné kolečko s totální brzdou, v zadní části kola, Vidlice kolečka vyrobena z ocelového výlisku, pozinkováno, . Snadná obrobitelnost umožňuje využití v mnoha průmyslových aplikacích. Doručení následující den! Zobrazení: Seřadit podle.


Cena: od nejnižší, Cena: od nejvyšší, Název produktu: od A do Z, Název . Základové desky polyamidové s otvory. B3bIB3_IzLbFrKWG-EWejq_F_. Měkké dřevo (4-mm), dřevotřískové desky , laťovky, dřevovláknité desky , rychlý. Rozměr upínací desky (mm), 80x100. Rozteč upínacích otvorů (mm), 60x80.


Průměr upínacích otvorů (mm), 9x14. Tloušťka vidlice, 2 . Lepidlo typu LH pro spojení těla s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky