středa 29. listopadu 2017

Bungalov s podkrovím a garáží

Kč na základovou desku ! Přestavba garáže na pokoj je možná i kdykoliv v budoucnu. Moderní bungalov 2vse sedlovými střechami a velkou dřevěnou krytou terasou pro obchodníka. Projekt bungalovu je. Ekonomický rodinný dům s podkrovím a garáží - Bílovec . V našem katalogu rodinných domů najdete menší přízemní bungalovy i velké dvougenerační, dvoupatrové domy.


Bungalov s podkrovím a garáží

Rodinné domy s obytným podkrovím. Součástí domu je garáž. Podkrovní rodinné domy všech . Je to nástřel, chtěli jsme bungalov , ale to stavebni podminky dané lokality neumožňují, takže musíme mít obytné podkroví.


Vše chceme mít dole, nahoře jen 2-3 . Jedná se o přízemní dům bez obytného podkroví , typu bungalov , který je určen pro. Objekt je řešen bez garáže , s dlážděnou plochou pro parkování auta na . Díky bungalovu získáte pohodlí, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort i romantiku dovolenkových zážitků. Naše projekty bungalovů toto vše splňují. Dřevostavby od projektu po předání nízkoenergetické dřevostavby na klíč.


Bungalov s podkrovím a garáží

Domy, které spoří za Vás. Bungalovy od milionu, 1. Najděte si svůj projekt dle parametrů. Moderní ekonomický dům s obytným podkrovím a sedlovou střechou od. Atypicky řešený nízkoenergetický jednopodlažní bungalov s garáží od . Nadčasová architektura bungalovů snad nikdy nevyjde z módy. Vybírejte z naší nabídky bungalovů nebo . Oblíbený 4-pokojový bungalov s garáží.


Dvoupodlažní nepodsklepený dům s garáží nebo bez garáže. Nepodsklepený rodinný dům s přípravou na obytné podkroví. Pro ostatní kraje v rámci Moravy bude cena stanovena individuálně dle vzdálenosti a umístění stavby.


Bungalov s podkrovím a garáží

Platí to prvořadě o dvou koupelnách v podkroví a rovněž dvou samostatných šatnách. Potom postačí dům otočit o stupňů – vjezd do garáže bude od . Kompaktní dispozice s vestavěnou garáží , která je v přední části rozšířená pro. Chceme mít garáž , nebo stačí jen přístřešek ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky