čtvrtek 2. listopadu 2017

Ochranné sítě pro kočky montáž

Podle mne by byla sít sešikmená. Existuje jiná uprava-Prosím o návrh řešení. Instalace ochranné sítě pro. Provádíme instalace na okna, lodžie, balkony i terasy. Předběžné prohlídky provádíme většinou u lodžií a balkonů v . Zasíťování může být to jediné, co zachrání vaší kočce život a přinese i klid majiteli.


Vybavením oken, balkónů či teras ochrannou sítí zajistíte bezpečný pohyb . Pozor, rozdíl je velký. Síť pro kočky je vyrobená pro větší . Ochranná síť je odolná a pevná s nosným hliníkovým rámem a kotvicím materiálem. Dodána s odborně provedenou montáží , zajistí bezpečí Vašich koček a . Ochranné sítě pro kočky k upevnění na balkón či terasu. Nyní velký výběr kočičí sítí u zoohit! Nakupujte u jedničky v Evropě!


Zabezpečení oken a balkónů sítěmi není většinou nic složitého. Sítě vám nebrání větrání a kočce dopřejí bezpečný pobyt na čerstvém vzduchu. Rám nepřekáží v otevírání či zavírání okna, může být v okně umístěn i celoročně.


Je cenově velmi dostupný - kolem 50-kč. Prodej a montáž horizontálních i . Lodžie je zamřížovaná takže jde o to síť nějak uchytit na mříž a zeď aby kocour neutekl. Představujeme sítě , které montuje do oken firma K9.


Systém má původ v zahraničí, v ČR tuto montáž provádíme již třetím rokem. Vážený zákazníku, v našem ešopu najdete převážně zboží které je určeno firmám a vyžaduje odbornou montáž. Pokud si nejste jisti výběrem . Takto vypadá namontovaný rám se sítí.


Vhodný všude tam kde se nesmí vrtat do fasády nebo zateplení. Jednoduchá montáž i demontáž bez narušení fasády. Zaměření konzultace a kalkulace u Vás ZDARMA. Montáž od zaměření do 10 . Se zasíťováním jsme byly velmi spokojené.


Kpůsobí na území celé ČR. Ochrana proti holubům i jinému ptactvu, ochranné sítě pro kočky. Populární a výhodný způsob montáže ochranné sítě pomocí háčků. Doporučujeme interval:.


Možnosti instalace sítí na ptáky, sítí na kočky nebo sítí na listí . Příznivé ceny a doprava zdarma. Ať už použijete ochranné sítě pro kočky nebo si necháte celý balkón . Pro vaši bezpečnost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky