pátek 24. listopadu 2017

Salix tečovice

Pes s lanem hračka ze dřeva Oscar. Strkadlo - Pejsek s lanem Oscar – Skladem. Naleznete zde dřevěné hračky od německého výrobce Hape, známou českou značku. ZDARMA dárky ke každému nákupu.


Každý měsíc nové slevové . Pak je nejvyšší čas na pořízení nějaké originální tahací hračky. Určitě se tak stane oblíbeným parťákem vašeho zlatíčka, . Jsme obchod který se specializuje na prodej dřevěných hraček. Obchod zaměřený na dřevěné hračky pro děti. Nabízíme didaktické a motorické hry, dřevěné vláčkodráhy, hudební nástroje, stavebnice, 3D puzzle, hlavolamy. Tak s těmito dřevěnými hračkami zaručeně vykouzlíte vašim dětem úsměv na tváří a na nějakou dobu rozhodně zabavíte . Rozvíjí u dětí jemnou motoriku a návyky na chůzi.


Hračky, škola a péče o. Kvalitní dřevěné hračky vyráběné v České republice. ABAfactory český výrobce dřevěných hraček Greenkid - eko výroba. Tahací a posuvná dřevěná hračka. Dřevěné hračky Detoa.


Detoa Housenka Julie tahací cm . Jsou to různé vláčky, tahací zvířátka a barevné figurky, které v dětech vzbuzují pozitivní emoce. Pro děti se stanou tyto hračky ze dřeva věrnými kamarády, jež je. Barevná tahací žabička. Při pohybu se točí zadní kolečka. Nevhodné pro děti do let.


Nejoblíbenější jsou bubnující šašci, vojáčci a samozřejmě mašinky s . Tato krásná dřevěná želva pohybující se na kolečkách je určena pro nejmenší děti, které potěší kamarád při prvních . Pro podporu motoriky dítěte jistě přispějí tahací hračky. Ale ani v dnešní době neztratily u dětí. Baleno v kartonové krabici. Tradiční česká dřevěná tahací hračka pro děti na provázku.


Ideální hračka pro nejmenší děti. Tato tradiční dřevěná a tahací hračka podporuje nejenom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky