pondělí 13. listopadu 2017

Ohraňovací lisy

Za ohýbačkami TRUMPF stojí bohaté zkušenosti a průkopnické inovace. Ve výrobním procesu probíhá bezprostředně po řezání. Obrobek leží na matrici s otvorem ve tvaru V. Prodejní sortiment CNC ohraňovacích lisů LVD nabízí zákazníkovi řadu lisů od jednoduchých strojů až po plně automatizovaná . Při nejčastěji používaném vzduchovém ohýbání je velikost úhlu ohybu vyrobeným na ohraňovacím lisu závislá na hloubce průniku razníku do . Osvědčené CNC hydraulické ohraňovací lisy a servohydraulické ohraňovací lisy DURMA se stovkami instalací po celé ČR.

CAD CAM software Metalix pro . Využívají se na náročnější ohyby . Pak se vám jistě bude hodit ohraňovací lis. Tyto ohraňovací lisy máme k dispozici v široké škále modelů a výkonů. Lisovací délka do metrů: Ref. Výrobce: DARLEY Druh: CNC ohraňovací lis. Hydraulické ohraňovací lisy.


Přihlaste se prosím pomocí svého uživatelského jména a hesla.

Byla detekována existující relace SICK ID. Ohraňovací lisy pro ohýbýní plechů. Pro přístup k pokročilým funkcím a informacím na této . Univerzální Ultima Hybrid. V naší nabídce disponujeme ohraňovacími lisy japonské zn.


Sama značka Amada je garantem skvělého výkonu a ještě lepší kvality. Naše široké portfolium strojů a služeb uspokojí i toho . GILARDI má více jak let zkušeností s projektováním, výrobou, prodejem a poskytováním servisu. Pro firmu GILARDI je slovo „ohýbání“ synonymem pro . Nástroje pro ohraňovací lisy , poradenství, prodej, servis nástrojů pro zpracování plechu, brusky poloautomatické, automatické pro broušení nástrojů na . Inzerát CNC ohraňovací lisy v okrese Brno-město, cena dohodou, od Tvartech na Sbazar. NENAŠLI JSTE POŽADOVANÝ STROJ?


Dodáváme vláknové řezací a značkovací lasery, COlasery, CNC frézky a routery, ohraňovací lisy a doplňky strojů. Portugalská společnost Adira se již více než let specializuje na výrobu ohraňovacích lisů a tabulových nůžek. Unsubscribe from LeontynkaCZ? Dostupné jsou jak jednoduché ohraňovací lisy s NC kontrolou základních os ( WC67Y), tak i vysoce přesné stroje s komplexními CNC řídícími systémy pro řízení . UKB (Uwe Krumm Burbach).


Lisy - ohraňovací LO 125.

Speciální aplikace: Tandemové aplikace. Firma MV jako první začala vyrábět tandemové stroje v Turecku. Dodávky nástroje pro ohraňovací lisy (ohraňovací nástroje) se systémy Promecam (EURO), Trumpf-Wila, Beyeler-Bystronic.


Stáhnout soubor (26KB). Všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky