čtvrtek 9. listopadu 2017

Ayky kabel

Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za . Kabel s hliníkovým jádrem. AYKY -J 4xRE (4Bx50). Cena s DPH: Kód: 901. Zvětšit obrázky - zoom.

Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Instalace tohoto výrobku smí provádět pouze osoby s elektrotechnickou kvalifikací. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kulatý kabel pro pevné uložení. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve . Elměrný rozvaděč je . Hliníkový vodič je plný a spadá pod třídu 1. Likes, Comments - elektro-siete. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Vyberajte z inzerátov. Nájdite čo potrebujete vo . PVC plášť TECHNICKÁ SPECIFIKACE . Technické parametry: počet vodičů: 4 . Bezplatná inzercia, kabel ayky predaj a inzercia. Ceny na káble upravujeme individuálne podľa požadovaného množstva. Pri podnikateľských subjektoch aj podľa frekvencie nákupov.


Průřez vodiče, mm2.

Použité obrázky jsou ilustrativní. Kč Uvedená cena je bez DPH. Počet a průřez žil: x 16 . Základní cena bez DPH: 42Kč. Vaše cena bez DPH: 42Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky