středa 8. listopadu 2017

Oprava dřevoobráběcích strojů

Upřesnit výběr: Zpět. Hledaný výraz : Česká republika. V případě, že se jedná o záruční opravu toto posoudí technik na místě. Využijte naše dlouholeté zkušenosti v oblasti servisu a údržby dřevoobráběcích strojů.


Nabízíme záruční i pozáruční servis, dopravu a montáž vlastním servisním týmem. Součástí prodeje nových i použitých strojů , je také kompletní zajištění jejich . Nové a použité repasované dřevoobráběcí , stolařské a truhlářské stroje se zárukou. Prodej, výkup a servis dřevoobráběcích strojů , nástrojů a technologií.


Servis dřevoobráběcích strojů - záruční i pozáruční opravy. Za písemnou formu se považuje zaslání objednávky přes servisní formulář, který naleznate níže. Opravy a servis strojů je nutné objednat písemně.


Společnost DSN Brno zajišťuje servis dřevoobráběcích strojů včetně CNC strojů , lisů, brusek, atd. Jedná se o běžné opravy u zákazníka, preventivní prohlídky . Stroje dřevoobráběcí Nabízíme široký sortiment dřevoobráběcích strojů a nástrojů. Vlastní servisní tým zajišťující odborný záruční i pozáruční servis pro veškeré dodané dřevoobráběcí stroje. Prodáváme nové i použité dřevoobráběcí stroje , pily, frézy, olepovačky a CNC obráběcí centra. Pro dřevozpracující průmysl firma opravuje dřevoobráběcí stroje , navrhuje a realizuje řízení nakulování klá třídění nařezaných desek a jiné . Naše stroje pracují v zemích světa.


Jsme připraveni vaše požadavky řešit v několika jazycích. SERVIS OBRÁBĚCÍCH STROJŮ HOUFEK . CNC dřevoobráběcích strojů. Usadíme dřevoobráběcí stroje u vás na místě. Dřevoobráběcí stroje od profíků. Pokud by se něco pokazilo, rychle stroj opravíme.


Celolitinová srovnávačka Rojek RFS (Rojek dřevoobráběcí stroje , ČR) , v. Olepovačka hran rakouského výrobce . Formatovaci pily, Umds ,. Provádíme servis, střední a generální opravy obráběcích strojů , výměny řídících systémů, NC stroje na zakázku, modernizace a prodej použitých strojů , . Určení: Umožňuje provádění běžných a středních oprav ženijního materiálu, strojů pro zemní a silniční práce, pneumatických strojů , beranidel, dřevoobráběcích. Hledáte dřevoobráběcí stroj ? Informujte se již nyní o našem sortimentu produktů a získejte naši nezávaznou nabídku. Jsme společnost s dlouholetou tradicí a spoustou zkušeností, zabýváme se opravami kovo a dřevoobráběcích strojů , naší specializací jsou opravy válcovaček .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky