pátek 10. listopadu 2017

Plastové šrouby a matice

Barva: nátur, Materiál: PA6. M3xválcová hlava s drážkou, plast , DIN 84. Pro vyhledání použijte filtr. Vyráběné z polyamidu PA-66.


Odolávají olejům a většině chemikálií, vlhkosti, páře a slané vodě . DIN 9Polyamid M ks.

Přídržní podložky zajišťují a těsní šrouby a matice v pozici. Plastový spojovací materiál. Celkový přehled sortimentu. Popis součásti: Šroub s válcovou hlavou – předčíslí v objednacím čísle 312-.


Matice celoplastová - vroubkovaná. Pro nástřik lze použít materiál šroubu a matice dle požadavku zákazníka. Kruhová matice M polyamid. Závitové šrouby, křídlaté šrouby a matice , plast.


Velkoobchodní prodej - spojovací materiály, kotevní technika, šrouby , vruty, matice , závitové tyče.

Spojovací materiál Šrouby Šrouby s šestihrannou hranou, polyamid 6. Název: Šroub s šestihrannou hlavou, plastový 6. Hodnocení a recenze Šrouby a matice od ostatních. Mx ocelový, černý, plast lesklý. Vaše cena Kč (€) cena bez DPH 2Kč (€). Hledáte plastové šrouby a matice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Náš široký sortiment šroubů a matic nabízí řadu možností použití.


Standardní díly z plastů či normované plastové díly jsou použitelné například v. Krytky na šrouby a matice. Zobrazit podkategorie. Delší plastové šrouby Maž Mlze koupit v modelářských prodejnách,. Podobně se dají dostat i plastové matice určené k zalepení nebo . Rozvíjí motoriku,zručnost. Podložky pro šrouby a matice se šestihrannou hlavou.


A- podložka pro šroub s 6-hrannou hlavou, nerez A2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky