čtvrtek 23. listopadu 2017

Plastová deska průhledná

Navíc umělohmotné desky za trvale nejnižší ceny. Plastová deska GUTTA. Plexiskla - LevnéStavebniny. Sortiment obsahuje desky a polotovary z různých materiálů, které najdou využití v mnoha odvětvích.


Nabízíme velmi široký výběr plastových materiálů a služeb jako jsou plastové desky a fólie, sortiment le . Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát, polykarbonátové zámkové desky , desky z plexiskla, světlíky, skleníky z polykarbonátu,.

Plné ploché průhledné desky (podle ceny). Na našem trhu je několik desítek druhů plastových desek. Tradiční český výrobce plastových výrobků. Fólie pro použití ve stavebnictví, průmyslu, automoto průmyslu, zemědělství, galanterii, pro domácnost a kancelář.


Mnohostranně využitelná ko-polyesterová deska pro širokou škálu aplikací. Kombinuje vynikající. Tabule VIVAK se vyrábí z materiálu PET-G.


Nabízejí mimořádné tepelně tvářecí možnosti a zůstávají průhledné i při zahřátí.

Desky AXPET jsou vyráběny ze . Polykarbonát, polykarbonátové plné desky , komůrkové desky z polykarbonátu desky , trapézové desky z polykarbonátu, zámkové desky z polykarbonátu, desky. Zadní strana barevná. Jednovrstvé průhledné desky po několika letech zmatnía stanou se . Výhodou PS desek je jejich nízká cena v porovnání s ostatními čirými plasty (PC, PMMA). V porovnání se sklem jsou tyto desky preferovány díky vysoké . Světlopropustné vlnité krytiny. Polystyrenové desky mmKód: PMO121.


Průsvitné trapézové a vlnité desky na střechy, špičková kvalita, záruka na nerozbitnost. Balení: m( deska ). Průhledná deska PVC - profil Guttapral. Tato deska umožní dětem skládat mozaikový obrázek . Kompletní nabídka střešní krytiny - plastové (pvc a polykarbonátové desky ). Značková plastová střešní krytina GUTTA.


Veškeré plastové krytiny skladem. Obálka s plastovým zipem DL. Spisové desky A průhledné , zavírání jedním drukem, modré.


Razítkovací platforma od firmy Efco obsahuje základní magnetickou desku.

Přítlačná plastová deska je průhledná a je umístěna na čtyřech pružinách v rozích, . Výrobky z technických plastů - plastové tyče, desky , trubky, přířezy, včetně. Výborná rozměrová stálost, dobrá průhlednost , těžce vznětlivý materiál, který v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky