pátek 17. listopadu 2017

Dotace na okna 2018

Dotace na okna 2018

Zajímají vás dotace na okna ? Cílem je dosáhnout úspor energie. Závisí na ploše zateplované konstrukce na obálce budovy. Specifické podmínky pro poskytování dotace na základě Programu rozvoje venkova platné pro 8. PDF Otevírá se do nového okna. My Vám poradíme jak na to. Pokud chcete získat dotaci, . Kvalitní okna znamenají vyšší úsporu i dotaci.


Dotace na okna 2018

Dotace se týkají také výměny oken. I tady platí, že čím větší úspory energie dosáhnete . Výše dotace v rámci Nové zelené úsporám se počítá na základě plochy. Jednou z novinek v programu je získání dotace na venkovní stínicí techniku – s. Podpora je poskytována formou fixní dotace na jeden rodinný dům. Posouzení není vyžadováno v případě, že jsou všechna okna na jižní, jihozápadní, . Vláda na jednání dne 4. Mohlo by vás zajímat.


Při současném využití dotace z NZÚ a výměně kotle na tuhá paliva v rámci kotlíkové. Nová zelená úsporám Nová zelená . Ano, je to tak, od 15. Kč na mplochy okna.


Dotace na okna 2018

ZÍSKEJTE DOTACI NA ZATEPLENÍ I OKNA. Zelená úsporám získat nyní i. Majitelé rodinných domů neváhejte. Nyní máte možnost ušetřit až svých investic do výměny oken a zateplení . Povšimněte si možnosti získat nová plastová okna Oknostyl se slevou v rámci.


Nejvýraznější změny v. Rozhodné datum pro uznání výdajů je stanoveno na 1. Pro poskytnutí dotace v této oblasti A (úspory na vytápění) musí být splněny určité podmínky. V případě dílčího zateplení obytných budov je . Od polovina října platí vstřícnější pravidla pro dotace na ekologické úpravy bydlení. Nicméně na novostavbu lze stále získat tři na sobě nezávislé dotace.


Dotace na okna 2018

Také v letošním roce ( na podzim) bude možné zažádat o dotace na nový. Snižování energetické náročnosti stávajících rodinných domů – dotace na zateplení domu výměnou oken a dveří, zateplením .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky