středa 22. listopadu 2017

Závěsná deska na nářadí

Plastový držák na nářadí. Nářadí drží svou váhou upevněné díly držáku, které jsou potaženy gumou. Dodáváno po dvou kusech v balení. Inzerát plastové držáky nářadí v okrese Beroun, cena 50Kč, od kristina. Popis: -prodám držáky na vrtáky, klíče.


Nové nepoužité kus Kč.

Vhodné k zakotvení do zdi a dřeva. Součástí balení vruty k . Cena bez DPH: 52Kč. Policové konzoly, držáky. Různé druhy konzol, policových držáků.


Hákové držáky na nářadí , navazující sortiment. Držáky pevné, dekorativní, prodej policových . Kufry a držáky nářadí.

Hodnoty △, Hodnoty ▽, název △, název ▽, cena △, cena ▽. Ostatní fitness nářadí ). Hodnocení produktu: (recenze). Popruhy na aero jógu inSPORTline Hemmok jsou vhodné pro cvičení jógy při zavěšení ve . Ukázky držáků a závěsů do Vaší domácnosti, garáže, sklepa nebo zahradního domku. Nejlepší evropský dodavatel v oblasti Mechanické produkty a nástroje.


Nástěnné a kolejnicové držáky na nářadí - bezkonkurenční nabídka. Objednejte si zboží . Perforované závěsné panely. Zobrazit: Řadit dle:. Pro zavěšení na nástěnné panely.


Díky jedinečnému systému uchycení umožňuje uložení téměř libovolného nářadí. Držák je vhodný pro nástroje a předměty s držadlem ze dřeva, kovu nebo plastu. UPOZORNĚNÍ: Doprodej Nabídka platí do vyprodání zásob.


Následné vrácení nebo výměna zboží nejsou možné. Závěsný plastový organizér – stěna s různě velkými boxy a držáky na nářadí ORDERLINE NTBNPSkvěle se hodí pro bezpečné uložení různého dílenského. Abyste měli nářadí vždy po ruce, potřebujete správný systém jeho uložení.


Držák na nářadí od nás je ta správná volba.

Závěsná plastová stěna s boxy a držáky na nářadí. Kombinací obou řešení dosáhneme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky