pátek 24. listopadu 2017

Pilový kotouč s předřezem

Pilový kotouč Freud LU3D. Hlavní pilový kotouč s trapézovým zubem pro řezání oboustranně laminovaných desek (LTD). Pro pily s předřezem. Nabízíme speciálně konstruované SK pilové kotouče pro řezání oboustranně polaminových dřevotřískových desek. Vybírejte na Pilanamarket.


Osvědčený pilový kotouč s. Standardní kotouč s . Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Předřezávací SK pilový kotouč pro formátovací pily s předřezovým zařízením. V kategorii najdete pilové kotouče na řezání lamina, MDF, DTD buď s předřezem , nebo bez předřezu. Jedná se o menší pilový kotouč , který se točí proti směru hlavního kotouče a nařezává materiál ze spodní plochy do hloubky cca mm dle nastavení.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . PILOVÝ KOTOUČ LIST CIRKULÁRKA PILA. Kotouč s trapézovým zubem a expanzními drážkami. Věříme, že spousta z vás již někdy řešila, který pilový kotouč si pořídit a který bude. Kvalitní formátovací pily obsahují vedle hlavního pilového ústrojí ještě takzvaný předřez.


HM předřez každý týden, po nasazení PCD předřezu bylo první . Kapovací pilový kotouč. Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina. Kotouč předřezu musí přesně lícovat s hlavním kotoučem stroje. K přenosu pohon- né síly od motoru na hřídel pilového kotouče slouží klínový řemen.


Z nové řady pilových kotoučů s chromovaným povrchem, ten redukuje ulpívání zbytků lepidla. Nabízím pilové kotouče s vidiovými zuby, většina na fotmátovací pilu. Určeno pro pily s předřezem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky