pondělí 27. února 2017

Válcový drtič větví

Je ideální na likvidaci dřevního . Nabízíme vám HECHT a BOSCH zahradní drtiče větví nožové a válcové - štěpkovače. Válcový drtič větví - štěpkovač spolehlivě nařeže větší větve na štěpky, . Válcové drtiče odpad drtí pomocí ozubeného válce či frézy, která přiléhá k hliníkové . Jedná se o videa na drtiče a štěpkovače výrobce Scheppach.

Sekací mechanismus, válcový. Frézovací válec : ANO. Otáčky bez zatížení: ot. Délka drtících nožů: mm.


Tento drtič je silným a profesionálním pomo válcový drtič , válcový drtič. Tento způsob využívají všechny profesionální benzinové drtiče a malá část elektrických drtičů. Tichý válcový štěpkovač BIO SILENT je určen pro zpracování čerstvých větví a výhonů rozdrcením na malou štěpku (cm).

Byla přepracována mechanika válce a . Dalším kladem je, že válcové drtiče nejsou tak hlučné jako modely s noži. Více na Svarecky-obchod. Drtič větví Einhell - Gardenline. Ať už elektrická drtička větví nebo benzínový . Elektrické drtiče větví zahradní odpad zpracují a výslednou drť můžete použít na kompost či k mulčování.


Výhodou elektrických drtičů zahradního odpadu je ve . Díky drcení pomocí zubového válce je provoz velmi tichý. Materiál získaný drtičem větví můžete využít jak v kompostu, tak pro mulčování. Deklarovaná maximální tloušťka větví, které tento válcový drtič . Ten nabízí velmi dobré . I když máme kamna, ve kterých větve můžeme spálit, potřebujeme je naporcovat a k tomu se výborně hodí.


HECHT 6SILENT- válcový elektrický drtičHECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s ozubeným válcem. Výkonné drtiče větví a kompostovače dokáží zpracovat biologický odpad. Elektrický válcový drtič větví je vybaven systémem s ozubeným válcem, pomocí kterého dochází k drcení materiálu.


Je vhodný pro větší zahrady, protože si hravě.

Motor má vysoký výkon 2. W, motorovou brzdu a ochranu proti přetížení. Praktický pomocník pro drcení zahradního odpadu, jako jsou větve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky