pátek 24. února 2017

Bílá lazura

REMMERS - HK Lasur HK lazur je dekorativní lazura na ochranu venkovního dřeva s obsahem rozpouštědel a nejmodernější kombinací účinných látek systémem . Vazeni, chtela by jsem provest bilou lazuru na drevene schodiste. Chtěla bych, aby byly vidět leta, struktura dřeva. Ochrannou olejovou lazuru OSMO naneste v tenké vrstvě na suché a čisté dřevo.


Bílá lazura

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pokud použijeme silnovrstvou lazuru nebo krycí barvu na trámy, pergoly nebo plotovky, které nejsou ještě dokonale vyschlé, lazura se bude loupat. Nanášejte rovnoměrně měkkým plochým.


Lazurovací lak na dřevo s UV filtrem pro vnitřní i vnější použití. Nestékavá syntetická lazura na dřevo pro interiér a exteriér s velmi silnou ochranou dřeva před . Vhodný pro dodatečné ošetření impregnovaných dřev. Detailní popis - Profi lazura OTbílá 5l. Osmo Ochranná olejová lazura 7bezbarvá neposkytuje žádnou ochranu proti.


Bílá lazura

Středněvrstvá lazura kompromisem mezi tenkovrstvou a silnovrstvou, kdy . S otevřenými póry, nechá dřevo dýchat, snižuje bobtnání a sesýchání. Odpuzuje vodu, je mimořádně odolný vůči povětrnosti a UV záření. Elegantní křeslo v retro stylu. Nohy a područe jsou ze dřeva Hevea v barvě bílá lazura.


Křeslo je potaženo příjemnou látkou tmavě šedé . Innenlasur Weiß - lazura na dřevo bílá. Zaručuje velmi přirozený vzhled. Vhodná pro nástěnné a stropní obložení, . Lazura na vodní bázi pro zdravé bydlení. Jaký je rozdíl mezi lazurou a lakem?


Bílá lazura

Nechme na chvíli stranou chemické složení a nejrůznější parametry, ale vezměme to zcela laicky jako pro . Vysoce kvalitní lazury na dřevo již od 39- Kč. Skončete se starým zažloutlým či tmavým dřevěným obložením. Bílý nátěr pro dřevěná obložení Auro znovu dodá . Bílá lazura na dřevěné obklady. Dostupnost: do týdne.


Typ: Slabovrstvá lazura. Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu a zanechává viditelnou strukturu dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky