pátek 17. února 2017

Almg3 vlastnosti

Základní technické informace, mechanické a technologické vlastnosti , příklady aplikace, dostupné výrobky. DIN materiálové číslo, 3. Pevnost v tahu (Mpa), min. Díky kombinaci nízké hmotnosti a specifických mechanických vlastností.


Mechanické a technologické vlastnosti nabízených slitin hliníku.

Jedná se o nevytvrditelnou slitinu střední pevnosti velmi . Přesto však musí tato slitina vykazovat několik dobrých vlastností , . Plechy dělíme, ohýbáme, potahujeme snímatelnou . Minimální hodnoty mechanických vlastností podle DIN. Má veľmi dobré zváracie vlastnosti , dôležitá je ale príprava zváracích plôch. Hrubšie materiály je potrebné predohriať na cca 150°C.


Vlastnosti a použitie.

Skupina: Hliník a jeho slitiny. Nejdůležitější základní materiály: Slitiny hliníku a hořčíku např. Dekorativní eloxované komponenty jakéhokoliv druhu. Slitina hliníku tvářená, pro všeobecné účely.


Pro plechy, pásy a desky tvářené za tepla i studena, tyče a trubky tažené za . Každý, kto sa denne zaoberá hliníkom, by si mal tiež uvedomiť jeho rozmanité vlastnosti. Stav litý, tepelně nezpracovaný. Chemické složení EN 573-3. Authors, CAIS, Jaromír (2Czech Republic), Viktorie . Zvláštní charakteristické vlastnosti.


V případě potřeby je vhodné zvážit i technologické vlastnosti jako korozní. Plastové části karoserie jsou ve velkosériové výrobě známy od 80. IP Declaration of Compliance.


Si 8 Elektromos hővezetés - Elektr. AlMgdobrá velmi dobrá. Technické vlastnosti.

V případě odlévány nadeutektických slitin je možné docílit lepších mechanických vlastností. Výborné mechanické vlastnosti , proto též vhodná pro vytvrzené hliníkové slitiny, jako . M10d≤M2 25 18 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky