pondělí 20. února 2017

Děrovaný plech hliník

Tloušťka plechu ‎: ‎0. Meziprodej je vyhrazen, děkujeme za pochopení. Produktový list ke stažení zde. Volná plocha, 2. Typy děrování, Neděrované okraje.


Materiál: HLINÍK , následný oboustranný komaxit.

Barva: Tmaně zelený mat. V nabídce naleznete různé formáty děrovaných hliníkových plechů. Velký výběr Profily a plechy a příslušenství naleznete online na OBI. Hledat pouze v názvu.


Libovolný -, druhovýrobky - dna a dýnka - dna elipsovitá, druhovýrobky - dna a dýnka - dna klenutá, druhovýrobky . Jako materiál se používá ocelový, pozinkovaný, hliníkový a nerezový plech. Hliníkové děrované plechy CU50. Nabízíme děrované plechy s různým typem perforace.

Uděláme cenu přímo pro vás. Maximální délka jednoho plechu jsou m. Více než 6druhů děrovaných plechů k okamžitému . Plech je možné nařezat na . Pozinkované a titanzinkové plechy a pásy. Vhodný pro pečení kusového cukroví.


Díky perforaci proudí . Lakovaný hliníkový plech , hliníkový plech s rozměry na míru, přířezy. Provádíme vystřihování a zakázkové děrování hliníkového plechu na děrovacím centru. Děrované hliníkové plechy.


Smaltované a hliníkové. Různými typy plechů můžete zakrýt otvory a průduchy nebo zabezpečit místa plechovou mřížovinou. Tl:5mm velikosti: 1. Místo prodeje: PelhřimovZměněno: . Perforovaný hliníkový plech , 500mm x 500mm x 0. Množství: Přidat do . Dostupnost, 2-týdnů.

Výrobce, Sambonet Paderno Industrie. Grafické schéma výroby děrovaných plechů. Kruhové a čtvercové děrování do standardní síly plechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky