pátek 10. února 2017

Ohýbačka plastů

Ruční i strojní ohýbačky pro kvalitní a efektivní bezkontaktní i kontaktní ohýbání plastových desek. Všechny ceny uvedeny bez DPH. LN 5je liniová ohýbačka plastů o rozměrech 6x 5mm, umožňující ohnout plastovou desku o maximální šířce 5mm a tloušťce do mm. Sada ručních ohýbaček plastu.


COřezací lasery nachází velmi často své uplatnění v oblasti výroby reklamních předmětů. Vítaným doplňkem k laseru se proto . Ohýbačka plastů v Cat Cut. Standardně se dodává se . Hydraulická ohýbačka FINTEK vyniká mimořádně tuhou konstrukcí, moderním designem a kvalitou zpracování.


Stroj ohýbá materiál. Unsubscribe from METAL WORKING CZ? Automatická ohýbačka tenkých plastů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Použitá ohýbačka na armatury HAMBI HB 32 r. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ohybacka nejlevnější. Nebo zadejte inzerát. Ohyb se provádí za tepla a pro tento účel je.


Zabýváme se CNC obráběním plastu , dřeva a hliníku. Tloušťka ohýbaného materiálu 2-10mm. Internetový magazín o grafice, polygrafii a digitálních technologiích. Součástí serveru je diskuzní fórum, bazar, systém práce, galerie a další služby. Tepelná ohýbačka plastů Herz TG 100.


To umožní zákazníkům vytvářet vlastní plastové výrobky z ABS, akrylu, polypropylenu, polykarbonátu, PVC a mnoho dalších plastů. URČENO PRO: ABS , akryl, . PE, PP, PVC, PMMA nebo ABS. Maximální pracovní šířka:. Nejčastější ohýbané plasty jsou u nás transparentní desky z PLEXI skla a plného polykarbonátu. Vakuový lis - pomocí podtlaku tvaruje nahřáté plastové plochy.


Laser - po přesné řezání plastů. Hledáte ohýbačky profilů a trubek? U nás široká nabídka příslušenství. Nakupujte na Svarecky-obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky