středa 15. února 2017

Novotron 512 mix 432

DITIPO GLITTER Sešit Alinkovaný růžový. Půvabné spirálové sešity Shkolyaryk s nádhernými motivy rostlin, květin a ptáčků. Pevné tenké ohebné desky.


Moderní a stylové dioptrické obruby značky Gaultier J. Můžete nám napsat Váš výběr do . V krásném moderním provedení.

Oblíbené sešity nakladelství ANAGRAM pro šikovné. Stylové a kvalitní obruby za skvělou cenu! Jde o stylovou úpravu sešitů do školy ;-).


Stačí pouze tužky, pastelky, fixy, barevné papíry, tempery, vodovky, látky, pohledy, obrázky, plakáty, . Písma Každý pracovní sešit má standardní základní písmo, které používá v. Přepněte se například do tradičně stylového motivu Vrchol, a dostanete místo toho . Bez notového sešitu to v hudbě stejně nejde. S moderním designem budou hodiny hudebky, zpěvu či hraní rázem veselejší.

Stejně jako minulý rok jsem se rozhodla udělat DIY na sešity do školy. Tentokrát jsem se inspirovala fashion. Vytvořte si vlastní přání, jedinečnou tapetu balicího papíru nebo natiskněte hlavní motiv centrálně na sešit.


Samozřejmě vytvoříme razítko na míru s vaší značkou . Nabízíme různé variace velikostí a motivů školních sešitů. Kromě sešitů linkovaných, čtverečkovaných nebo procvičovacích u nás najdete i notové sešity a . Víš, jak ozdobit stylově sešity ? Nelíbí se ti běžné sešity? Přijdou ti jejich obaly nudné a všední?


Pojď se společně se mnou podívat, jak si můžeš . Blok APapelote Spiral – Skladem. As plastovými deskami. Plastové desky s barevným potiskem jsou nejen stylové , ale i praktické a nahrazují tak povinný obal na sešit. Nevíte, jaký sešit VOALA potěší Vaše blízké nejvíc?


Stylový ručně šitý látkový obal na iPad mini, který jde stejně dobře využít i jako větší penál například na . Výbava do školy je nezbytností. U nás najdete výběr kvalitních pastelek, stylové penály, ale také originální motivační karty, sešity , notýsky nebo deníčky.

Pište své poznámky a postřehy stylově. Malujte si k potěše oka i ducha na recyklovaný papír, který je příjemný i na dotek. Sešity navrhují čeští designéři a jsou . Modré chlapecké desky vhodné k uschování školních sešitů.


Ochranné desky na úschovu sešitů či jiných dokumentů, včetně vnitřní klopy proti vypadnutí, zajištěné gumičkou. JEŽÍŠEK BUDE LETOS BALIT STYLOVĚ !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky