pátek 10. února 2017

Napínáky zachariáš

Dřevo červeného cedru je tím nejlepším materiálem na napínáky obuvi. Jednoduchý mechanizmus umožňuje dobré přizpůsobení napínáku tvaru Vaší obuvi. Cedrové napínáky dávám svým zákazníkům ke každému páru ručně šitých pánských bot. Protože je kupuji ve větším množství (abych měl lepší cenu), prodávám . Cedr je používán jako materiál pro tvorbu napínáků pro jeho stálost, savost a příjemné aroma.


Výrobek není lakován, jen tak je možné dosáhnout požadovaných . Já mám napínáky plastové, dřevěné pružinové i cedrové. Pan Zachariáš na svých stránkách popisuje, jak nové cedrové napínáky zakoupí, . Zacharias jakkoli jeho práci obdivuji, napínáky nevyrábí a dokonce bych se i trochu bránil sundat z něčeho značku výrobce a nasadit svoji. Více info na našich stránkách zacharias. Zabýváme se zakázkovou výrobou luxusní ručně šité obuvi na míru. Vyrábíme kožené opasky na míru.


Prodáváme také cedrové napínáky , krémy, vosky, lžíce. Další zásadou je používat napínáky na boty. Galanterie kožená - výroba. Rekonstrukce dělá také Zachariáš , ale cena odpovídá kvalitě.


K botám mohu v případě zájmu prodat i cedrové napínáky zn. Možnost vyzkoušení v Praze. ZACHARIAS - bespoke shoemaker . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DITAS, Vapo-litomysl. Zrnuv komentar, ze kloudny boty patri na napinaky :).


Radek Zachariáš - jednatel společnosti p. Tak dumam, kde koupit. Dostal jsem na Valentýna historické napínáky do bot. Jak jsem již zmínil, napínáky dokážou také absorbovat vlhkost a boty vám po uschnutí. Oba typy je třeba někdy umýt, stačí po vložení napínáků omýt vlažnou vodou měkkým.


Každý díl končí napínákem. A až do konce byl každej. Parádní casting, kterej Zachariáš a Nellis vyždímali do morku herecký kosti.


Pak ta lokalita – temnej . Negativa: Jaroslav Dušek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky