úterý 14. února 2017

Ploché střechy kladno

Izolace ploché střechy pro Kladno. Vyberte si rychle a snadno ze široké nabídky izolatérů pro Vaši plochou střechu. Ověřené informace o firmách z oboru Ploché střechy v okrese Kladno a okolí.


Opravujeme a rekonstruujeme ploché i sedlové střechy. Hydroizolace střech - asfaltové modifikované pásy, fólie mPVC.

Dodáváme a montujeme krytiny Bramac . Klempířské a pokrývačské práce, izolace - ploché střechy , oplechování střech, průmyslové stavby, haly. Kompletní realizace a rekonstrukce střech - plochých i . Zateplení plochých střech. Komplet střechy na klíč, klempířské, pokrývačské, tesařské práce. Rodinná firma s dlouholetou tradicí v oblasti střech , pokrývačství a všeho okolo.


Potřebujete novou střechu či položit zámkovou dlažbu?

Jste z okolí Kladna ? V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Získejte cenové nabídky zdarma. Provádíme vazby a rekonstrukce krovů, ploché střechy , střešní krytiny, montáže a servis střešních oken Velux. Nabízíme izolace, dřevostavby, sádrokarton, . Kladno , izolace střechy Kladno, opravy střechy Kladno, ploché střechy Kladno. Asfaltová střecha - Kladno , Špičkovací zdroj.


V těchto městech provádíme kompletní. Lehké dvouplášťové ploché střechy s krokvemi ale mají s ohledem na malý sklon. Praha, Unhošť, Beroun, Kladno a okolí . Prodáváme střešní krytiny, izolace, okapy, latě… tedy vše, co má souvislost se střechou. Jsme tu přes let a své práci dobře rozumíme!


Střechy, rekonstrukce střech. KAVES - střechy na klíč, stavební činnost, autodoprava. Provádíme stavební a zednické práce, kompletní realizaci a rekonstrukce šikmých i plochých střech , . STŘECHY DOUBEK - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Výborné firmy - STAVBY a STŘECHY, TOPENÍ a VODA, ELEKTROMONTÁŽE a EZS - Kladno. Zajistíme vaše střechy, krovy a podlahy pro Prahu, Kladno , Beroun i Rakovník. Pokrývačské práce, které poskytujeme, zahrnují izolaci plochých střech. Petr Doubek – pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střešní okna, ploché střechy Kladno.


Pro správnou izolaci ploché střechy je nutné dodržet technologickou kázeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky