úterý 21. února 2017

Stany do extrémních podmínek

Dvouplášťové stany do extrémních podmínek , ideální pro horolezecké výstupy, zimní pobyty v přírodě. Nejlepší volba do jakýchkoliv podmínek , kdy nízká hmotnost je stejně důležitá jako pevnost, odolnost, spolehlivost a velký vnitřní prostor. MSR je ideální do extrémních podmínek.


Stan série Black Label. Extrémně stabilní expediční stan určený do nejnáročnějších podmínek – díky . Velmi lehké dvouplášťové stany do extrémních podmínek , ideální pro zimní pobyty v přírodě. Jsou lehčí než horolezecké a teplejší než třísezónní stany. Nabízíme stany do extrémních. Tyhle stany jsou totiž určeny i do těch nejtěžších podmínek jako je obrovský mráz , silný vítr nebo déšť.


Pokud tedy rádi vyrážíte třeba do hor nebo se nebojíte . Dvouplášťový stan MSR Remote oranžový do extrémních podmínek, ideální pro . EXTREME ultralehké dvouvrstvé. Je dvouvchodový dvouplášťový samonosný semigeodetický kopulovitý stan s pětiúhelníkovým půdorysem podlahy, vhodný i do velmi extrémních podmínek. Značkové stany Ferrino pro široké využití. Jednou ze značek, která . Expediční stany - v této kategorii naleznete samonosné stany určené do náročných povětrnostních podmínek.


Mají odolnou a stabilní geodetickou, . Odolný expediční stan Terra Nova Super Quasar pro tři s dvěma vchody, který se vyrábí ve Velké Británii. Je vhodnou volbou do extrémních podmínek při pobytech v zimní přírodě. Tento stan je teplejší než třísezónní stany a má menší hmotnost než horolezecké stany. Na této stránce tedy můžete najít výběr nejlepších stanů rozdělených do. Potřebujete-li stan vysoké kvality do extrémních podmínek , počítejte s vyšší investicí.


Stavbu stanu do extrémních podmínek si procvičili v Temelíně. Vlastní stan se podařilo postavit za minut. Vydáváte se do přírody v každou roční dobu a žádný rozmar počasí vás nezastaví? To chce pořádný stan , žádnou klasiku do kempu! Naše stany od značky MSR . Extreme – do nejnáročnějších podmínek, na túry a expedice, s sebou vezměte stan z kolekce Husky . STAN DO EXTRÉMNÍCH PODMÍNEK ⛺ Je tepelně izolovaný a připravený na teploty od -do °C, vichřici nebo zatížení sněhem.


Nova Expedition Super Quasar : je vyrobený pro nejnáročnější podmínky co se týká. Terra Nova Quasar: je zajímavý pro svojí extrémní stabilitu v silném větru a. Již před časem jsme od našeho spolupracovníka Kima Sengera dostali článek o speciálních stanech do extrémních podmínek. Publikováno před roky.


Aby stan vyhovoval vašim potřebám, je nutné, abyste si na začátku stanovili kritéria, která. Trimm VISION DSL nakupujte v sekci Expediční stany. Odolný stan Vega Extreme od firmy Pinguin je určen do extrémních podmínek.


Verze Snow navíc obsahuje i ochranný sněhový límec na spodním okraji tropika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky