úterý 14. února 2017

Dum na splatky formou najmu

Moderní regál v bílé barvě vám nabízí spoustu úložného prostoru na knihy, nádobí nebo dekorační předměty a je využitelný i jako dělící stěna. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Kraje polic jsou perforovány po mm, do otvoru je možné umístit dělící příčky.


OPTIMA dělící stěna ( regál ), oboustranná. Dělící stěna Optima ( regál ) je důkladně . Kč doprava zdarma DETAIL . Regály s plastovými boxy - Ebal. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Kovové regály s dvanácti policemi jsou ideálním řešením pro ukládání drobného zboží ve.


Kromě úložného prostoru mohou mít regály ještě jednu funkci - dělící. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor. Nadčasový regál v dekoru beton s velkou odkládací plochou na knihy, či dekorační předměty lze ideálně využít i jako malá dělící stěna. Dělicí Stěna Pisa 03. Posuvná dělící přepážka slouží k separaci určitého počtu spisů v regálu.


Lze jí jednoduše přemisťovat jak po polici, tak i mezi policemi. Jsou to nízké podlouhlé bedýnky, které je možné rozdělit vícero dělícími stěnami. Přepravku i dělící stěnu je možné označit etiketou.


Pro správný výběr regálové. Drive nez regál smontujete, pripravte lana a zakotvení pro obé dlagonální sepnutí. Skobu zaflxujte zavrenou maticí do hliní- kového stojanu.


Výběr odstínů, vhodný k přepažení místností stěna je oboustranná. Díky systémovému děrování v rastru mm umožňuje police využití standardníhopříslušenství jako jsou přepážky, dělící mřížky atd. Základní regál : Jmen. Dexion P9 Premierack, Speedlock. Dovoz zdarma Zjistit informace!


Jsou vhodným a spolehlivým řešením pro archivy, knihovny, úřady a další organizace. Nadčasový regál v moderním dekoru beton s velkou odkládací plochou na knihy, či dekorační předměty lze ideálně využít i jako malá dělící stěna. Příslušenství pro komisionovací spádové police. Chceme vám představit nejdůležitější regály pro vybavení vašeho skladu – počínajíc jednoduchým kovovým regálem nebo kancelářským regálem až po regál na . Nabízíme praktické, ale zároveň stylové regály a přesuvné dělící stěny, které najdou své místo v mnoha interiérech. Zároveň můžeme tyto dva regálové sloupce od sebe oddělit například dělící stěnou nebo pouhou zarážkou na zadní straně police.


Takto řešené provedení . Velmi pěkný regál v moderním provedení s velkým úložným prostorem. Můžete ho využít jako dělící stěnu nebo knihovnu – jednoduchý design v bílé barvě . Upozornění: V případě šikmého nastavení polic, doporučujeme při nákupu dělicích ramínek u zajišťovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky