úterý 21. února 2017

Oprava preseknuteho kabelu

UniStrip, odizolovací stroj , rotační odizolování kabelů. Nástroj pro odizolování kabelu. Dostupnost: Nic není vybráno.


Upínací modul slouží k přidržování vodiče při odizolování a přikládání kontaktu. Profesionální ruční přípravek od značky LICOTA.

Slouží pro odizolování a stříhání kabelů. Vodítko vede kabely podél rotujících nožů a přesným řezem jsou zbavovány izolace. ZDBXodizolovací a stříhací stroj.


Počítačově řízený stroj na odizolování a stříhání kabelů Více. Plochý závěsný kabel , odizolování , jednoúčelový stroj , servomotor, synchronní řemenový převod. Návrh stroje pro odizolování plochých kabelů.


AT-SC odizolovací stroj. Odizolovací a twistovací stroj pro vodiče průřezu 0.

AUTOMATICKÝ STROJ NA STŘIHÁNÍ A ODIZOLOVÁNÍ. VODIČŮ ŘÍZENÝ PROCESOREM. Společnost zapsaná v obchodním . Zajišťuje přesné odizolování vodičů.


Délka odtahování a odizolování je nastavena lineárním řízením. Požadovaným kritériím neodpovídá žádné zboží. Stroje střihací a odizolovací. Nepoužívejte zařízení, které je poškozené nebo vadné.


Cut and strip machine for cables . Tento lis je výhradně určený k aplikování kontaktů na kabel a odizolování izolace z kabelu. Kompaktní a robustní odizolovací stroj je určen pro přenosné . Kabelový řezací a odizolovací stroj. Tento model je čtyři kola řídit automatické odizolování a řezací stroje , vhodné pro - mmdráty, stačí nastavit . Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k . Xianheng: Čína profesionální výrobci a dodavatelé různých strojů na odizolování kabelů. Můžete si koupit slevový kabel odizolovací stroj s konkurenční cenou a . Popis: Nabízím funkční přístroj na poloautomatické rotační odizolování drátů, lanek a kabelů průřezu - mm(průměr do mm), v délce .

K odizolování různých materiálů izolace (PVC, Teflon, Kynar, Kapton) jsou určená zařízení od společnosti. ST-7- stroj pro odizolování koaxiálních kabelů. Přesné zastřihávání vodičů na délky, odizolování vodičů, krimpování a potisk na strojích KOMAX.


Bandážovací stroj od Fa. Elektrostatický separátor a šrotový kabel Granulátor stro. Specifikace Ethernetu vyžaduje, aby byl kabel pro tlustý Ethernet uzemněn v. S otočným ná- strojem pro odizolování koaxiálního kabelu je příprava kabelu. Popis, Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro stříhání - odizolování vodičů, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky