úterý 21. února 2017

Palivové dřevo křemže

Nabízíme jehličnaté (měkké) palivo - smrk, borovice, modřín. Dále nabízíme… Produkty. Truhlárna zajišťuje zakázkovou výrobu z masivního dřeva se zaměřením na stavební a nábytkové truhlářství. Zabýváme se výrobou a prodejem kvalitního palivového dřeva.


U měření objemu palivového dřeva není metr jako metr. Při porovnávání cen s jinými dodavateli je dobré zvážit, zda u polínek v délce 33cm nebo 50cm . Místo provozovny:Chlumeček. Výroba a prodej řeziva a prodej palivového dříví. Palivové dřevo pro oblasti: České Budějovice, Ševětín, Soběslav, Veselí nad.


Potřebujete si narychlo objednat palivové dřevo ? Pak se obraťte na odborníky, kteří tomu rozumí. Detailní informace o firmě. Prodám piliny a palivové dřevo.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Provádíme zpracování borové a smrkové kulatiny. Přidání záznamu zdarma. Prodej palivového dřeva -SM,BO,MD (část suché). Prodejci palivového dřeva na jednom místě.


Tato část katalogu je bohužel prázdná. Zkuste rozšířit Vaše hledání přechodem na některý z následujících odkazů. Křemže , MříčZavřeno. Nadřazené kategorie: Bydlení, stavba, . PRODEJ ŠTÍPANÉHO PALIVOVÉHO DŘEVA. Kč za sypaný prostorový metr včetně . Kus opracovaného palivového dřeva , kousek odpadové kůže a jsou tu dřeváky,ty opravdické šumavské, slouží dobře v horkých a mokrých provozech, pochvalu jí . Tuhá paliva, topné oleje - dodávka.


Dřevomateriál - prodej. Vybavení: suché záchody, pitná voda, kryté žlaby na mytí, kiosk s občerstvením, veřejný telefonní automat a prodej palivového dřeva. Buk štěpiny 50cm á 90-. Chcete vytěžit dřevo na vašem pozemku?


Naše palivové dřevo lze použít na topení v krbech, krbových vložkách, kachlových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky