neděle 5. ledna 2020

Štafle dřevěné 8 příček

Dřevěné štafle naleznou uplatnění např. Klasické dřevěné štafle - oboustranný žebřík. Tyto dřevěné štafle naleznou uplatnění na zahradě, stavbě i domácnosti. Hledáte Štafle dřevěné malířské příček PROFI?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. PROFI příček v obchodě STAVEBNINY DEK. Group štafle technické příček m. MATRIX, výška 2cm. PROFI, příček , malířský - Stavebninystastny. Dům a zahrada - Stafle bazar.


Prodám dřevěné štafle ,příček , v délce 172cm. Opatřen stahovacími tyčemi pro zpevnění a . Váha je u tohoto výrobku uváděna v. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Malířské štafle PREMIUM příček dřevěné a další Štafle výhodně v Eshopu HORNBACH. Vyhledáno produktů. Rozteče příček 3(1–2) a dále po 3mm, bočnice 60×mm, příčky 45×mm, příček.


DPH: ( 26Kč ). Rozměr základny je (d x š) x m. EXKLUSIVE příček s háčkem. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. PŘÍČKY Z TVRDÉHO DŘEVA. Parametry a popis produktu. Vhodný pro použití v domácnosti, na zahradě nebo pro řemesla všeho druhu.


Další varianty tohoto produktu Doprava Doprava tohoto produktu. Popis: EN 131-- Striktně dodržována norma rozteče příček : 3mm, 3mm další příčky po 3mm . Příček : , Délka: 57m, Hmotnost: 11kg, Cena vč. PROTECO žebřík opěrný hliníkový příček 225cm, 10.


Na horním konci jsou spojené pohyblivým koncem. Počet příček , opatřené vymezovacím . Výrobky a informace k hledanému slovu Stafle najdete v OBI!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky