čtvrtek 30. ledna 2020

Velux kontakt

To je to, co nás na této práci baví”. Grafické studio Brno. Všechna práva vyhrazena. Ceny grafických prací stanovujeme vždy na základě konkrétního zadání a přání klienta. Neváhejte si tedy vyžádat nezávaznou cenovou kalkulaci – je pro nás .

Profesionální design loga, webu a jiných grafických prací! Získejte návrhy formou designérské soutěže, kterou si u nás můžete jednoduše vytvořit! Nicméně nejsem grafik a nevím, jaké jsou normální ceny. Tak jsem se chtěl zeptat, co je podle vás rozumná cena za grafický návrh trička?


Design manuál je předán v PDF, na Flash USB, DVD. Níže uvedené ceny jsou pouze orientační. Každá zakázka je naceněna individuálně.

Výsledná cena závisí na složitosti zakázky, zaslaných podkladech atd. Orientační ceník tvorby www stránek a grafických prací. Jednoduchá www prezentace (jednoduchý design , do 5ti stran, cena od), 6. Ceník grafické práce. PRO WEBDESIGN A GRAFICKÁ STUDIA je webová grafika se slevou.


Zatím můžete čerpat z těchto informací. Takový přístup často vychází, ale je nebezpečný v případě, že narazíte na zákazníka, který se Vás začne ptát, z čeho se skládá cena za Vaši práci . Nabízíme grafické a DTP práce od návrhu po zajištění výroby. Responzivní design (pro mobily a tablety) - od 1. CENÍK GRAFICKÝCH PRACÍ. Napište nám, určitě se domluvíme.


Vytvoříme Vám profesionální grafický design Corporate Identity na míru dle Vašich . Ceny tvorby logo designu a ostatních služeb grafika. Vytvoření celkového firemního designu (kompletní grafický manuál), od 30. Potisk textilu, vizitky, letáky, PVC bannery a další. V ceně nejsou platby třetím stranám, .

Efektivní grafický design. Návrhy log a korporátních designů. Vaší cenu ale domluvíme spolu, vám na míru. Brněnské grafické studio k vašim službám.


S oblibou připravujeme grafický design pro časopisy nebo radniční zpravodaje. Cena vyjadřuje tvůrčí úsilí, které designér do návrhu vložil. Náleží i všem dalším designérům, které klient oslovil v případě, že chtěl mít na výběr z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky