pátek 31. ledna 2020

Svahová tvarovka kruhová

Parametry štítku PRAHA Materiál: eloxovaný dural Barva: zlatá Síla materiálu: 5mm Rozměry: 95x32mm Tvar. Menší stříbrná cedulka na vchodové dveře nebo poštovní schránku. SOUBORY KE STAŽENÍ PRO TISK JMENOVEK Velké jmenovky 1x 25.


Chcete své dveře dotáhnout k naprosté dokonalosti? Doplňte je nerezovou jmenovkou , která vám vydrží dlouhé roky. Akrylátová jmenovka na dveře. Na horní část možnost aplikovat číslo dveří případně logo. Lokalita : Praha 1 Modřany . Jmenovky , štítky a . On-line obchod - značení do budov.


Tabulky, klíčenky, pikto, jmenovky. Přímý výrobce orientačních systémů. Nakupujte v pohodlí domova. Vyrábíme štítky , jmenovky na dveře , firemní a výstražné cedule, orientační systémy atd. Potřebujete označit jakékoli dveře ? Slovy, textem nebo piktogramy?


Obraťte se na přímého výrobce GravoShop. Označení bytu, firmy, kanceláře i poštovní schránky, jmenovky. Rezervovat v prodejně Praha - Černý Most K vyzvednutí za hodiny. Domovní čísla, jmenovky , cedulky, štítky - Velkoobchod železářským zbožím pro maloobchodníky, řemeslníky a stavební firmy.


Logo, text nebo piktogram na jmenovce je možné barevně vybarvit dle přání . Objevujte (a ukládejte) své. Plastová jmenovka na vchodové dveře od bytu, domu či kaneláře. Zlatá jmenovka z eloxovaného hliníku je ideální na vchodové dveře od bytu a rodinného domu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Samolepka - jmenovka na domovní dveře , ke zvonku, na schránku.


Písmo a text změním podle Vašich požadavků. ROZMĚRY jmenovky : 7x12cm. V prodejně OBI Praha - Štěrboholy. Prague, Czech Republic.


Stříbrný dveřní štítek a rytí jména na počkání Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky