úterý 21. ledna 2020

Pvc pruhové závěsy

Mléčné a masné pulty, lahůdkářské vitríny. Tyto závěsy se vyrábějí s PVC uchycením bez překrytí pásů. Namontováním na mléčné a masné. Závěsy jsou vyrobeny z měkkého transparentního PVC a především řeší: Velmi účinně udržují stálou teplotu v daném prostoru (ve vytápěných i chlazených). Taky svářečské závěsy nebo.


PVC závěsy si můžete vybrat v sílách od do 4mm.

PVC závesy , lamelové clony, termozávesy, protiprievanové. Takéto závesy sa vyrábajú s PVC uchytením bez prekrytia pásov. Zadrží polétavý hmyz, ptáky i nepříjemný průvan. Nabízí největší výběr průhledného či barevného měkčeného PVC v České republice.


Plastová dvířka neboli pruhový závěs – jedna z důležitých věcí, kterou . My pro vás ale máme skvělé řešení v podobě pruhových závěsů ! Snižují tepelné ztráty v . Plastové pruhové závěsy jsou vyrobeny z měkčeného průhledného PVC , nejčastěji složí jako protiprůvanové clony. Jsou určeny převážně do průmyslových .

Podobně působí i kyvné vrata z měkčeného PVC (tzv. pendly, lítačky) nebo. OMEZENÍ PRAŠNOSTI – pruhové závěsy zabraňují proudění či víření vzduchu. PVC ZÁVESY - rôzne aplikácie.


Pruhové závěsy (Spedos). Naše výrobky zaručují vysokou kvalitu za dostupnou cenu. Provádíme zaměření na místě a poskytujeme . Občanský zákoník v platném znění.


KOPII OBJEDNÁVKY PŘILOŽTE K DAŇOVÉMU DOKLADU! Lamelové Clony (alebo Lamelové clony, protiprievanové clony, termozáves, tepelnoizolačné clony, pruhové závesy ) určené na bránové otvory priemyselných . Přemýšlíte, jestli potřebujete . PVC pruhové závesy na mliečne . Rychloběžná vrata Praha, Ústí nad Labem, Liberec. Tyto vrata jsou navrženy pro velké průmyslové závody, sklady a úložiště, poskytují . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SPEDOS Servis s. Prodáváme pruhové závěsy , vyrovnávací můstky, vratová těsnění, požární . Lamelové plastové clony, pruhové závesy , výroba, predaj a servis Komárno. PVC lamelové clony pre priemyselnú prevádzku - brány, závesy do bránových.


Dále vjezdové brány posuvné samonosné a křídlové brány.

Dodáváme rolovací mří?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky