pondělí 27. ledna 2020

Tahokov

Meziprodej je vyhrazen, děkujeme za pochopení. Na skladě máme více než pozic . Vyrábí se tak, že do plného plechu (válcovaného za studena) se prostřihne speciální nůž . Tahokov má mnoho názvů – např. Kvalita je pro nás velmi důležitá. Pečlivě vybíráme profesionální dodavatele a na jejich výrobky klademe vysoké požadavky – než je nabízíme širokému okruhu .

E-shop s perforovanými materiály - děrované plechy, ocelové rošty, podlahové rošty, schodišťové stupně, tahokov. Délka oka tahokovu je souběžná s prvním rozměrem formátu tahokovu. Vyrábíme a prodáváme tahokov , děrované plechy, rošty, síta, schodišťové stupňě , ploty a lemovací profily. Určitě si vyberete - objevte naši kompletní nabídku vč. Standardní skladové pozice.


Společnost Technotron-metal s. Tato výroba je bezodpadní, proto je obvykle cena . Nejrozšířenější výrobek v oblasti architektury.

Vzhledem k ceně úspěšně nahrazuje děrované plechy se . Plotová výplň tahokov I. Tvar oka: šesťhran, nevalcovaný. Rozmer otvoru: x mm. Materiál: pozink - otvory.


Děrované plechy a tahokov z titanzinkového plechu. RHEINZINK- perforované fasády jsou založeny na systému panelů z titanzinkového děrovaného plechu nebo . Díky tomu je tahokov velmi transparentní a filtruje vzduch, světlo a zvuk. Panely z tahokovu tak tvoří odolná, elegantní a lehká řešení pro nejrozmanitější projekty.


Od našich dodavatelů nabízíme více než 1druhů tahokovu formátového nebo ve svitku k okamžitému odběru. Dodáváme tahokov armadillo, kosočtvercová, šestihranná, čtvercová oka. Prodáváme svařované sítě a žebékrové pletivo. Také z pozinkované oceli. Expanded Metal 65x20x3xmm in steel frame from profile WG4.


Vyberte si tahokov , mikrotahokov, dekorativní tahokov z naší výhodné nabídky hutních materiálů, mříží a roštů. Základní provedení tahokovu je vždy neválcované. Díky své technologii výroby, kdy je plech .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky