středa 22. ledna 2020

Pvc deska bílá

PVC deska Gutta Hobbycolor bílá mm. Plastová deska GUTTA. Pvc deska bila 3mm - Vyhledávání na Heureka.


Jedná se o deskový materiál, který je pružný, univerzální, velmi dobře opracovatelný, snadno se řeže tradičními nástroji . Tyto desky disponují bílým, pevným a hladkým . Technická specifikace.

Oblast použití: Hobby a ruční práce. Snadno řezatelná a vrtatelná běžnými nástroji. Je ohebná do oblouků, ale ne do ostrých . PALFOAM jsou lehce zpracovatelné desky z pěněného PVC. Mohou být použité jako podklad pro laminaci nebo . Nylonový arch barva Bílá 500mm x 300mm x 30mm. Nabízíme nejširší sortiment - potisků triček, mikin, hrnečků, plakátů, placek a mobilních krytů.


Deska ABS barva Bílá 1. Polypropylenové dutinkové desky.

PP deska dutá bílá Cherry. Ostatní plastové desky. BÍlÉ desky z pěněnÉho pvc falcon. Barva: bílá , světle šedá, tmavě šedá, černá, slonová kost. Prodejní místo: Pardubice.


K čemu se nejčastěji používá PVC a jaké jsou jednotlivé druhy tohoto plastu? Barevné provedení: bílá , černá, červená, modrá, žlutá, zelená, šedá. Typ, pro osob a více. Materiál horní desky , MDF, sklo.


Grenagloss mm Bílá. Extrudované desky a tyče z PVC v tvrzeném provedení. PVC potravinářská fólie, polystyrénové . Bílá značková PVC pěněná deska , jednostranně chráněná krycí fólií. Lehčená deska tvořená jádrem z expandovaného polystyrenu a dvěma vrstvami. Zadní strana barevná.


Venkovní použití bílých desek je garantováno na let, u barevných desek lze pro. Naše cena 24Kč (1EUR). Levné pracovní desky do. Pracovní deska 40cm borovice bílá.

Doručení následující den! BÍLÉ DESKY z PěněnÉho PVC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky