čtvrtek 16. ledna 2020

Regál dub sonoma

Regál dub sonoma

Tento regál Vás zaujme svojí jednoduchou elegancí. Specifikace: materiál: MDF barva: korpus - dub sonoma , dodává se v demontu regál (knihovna) - police 1x regál (knihovna) (ŠxVxhHL): x 1x 2cm. Vysoký regál v dekoru dub sonoma má univerzální využití. Deset vnitřních polic pro ukládání knížek, cédéček nebo drobností.


Regál dub sonoma

Desať vnútorných políc pre ukladanie knižiek, cédečiek alebo drobností. Jednoduchý a kvalitní regál , který vás okouzlí svou jednoduchostí a elegancí. Rohový kancelársky regál JOHAN NEW so štyrmi policami farebné prevedenie: dub sonoma materiál: DTD lamiovaná Rozmery (ŠxHxV): 67x6 7x1cm . Visiaci regál , dub sonoma , DAVIS TYP 06. Popis Luini - regál ( dub sonoma ). Designový regál Luini od značky Halmar skvěle doplní každý interiér a dodá mu moderní vzhled.


Regálový Díl Sonoma dub 112x114x35. Sektorová zostava EMIO ideálna do študentských a detských izieb . Miestnosťou na umiestnenie je obývačka. Regál , Sonoma Dub Sonoma dub 60x175x24. Otevřený vysoký regál v dekoru dub sonoma se zásuvkou v bílé barvě.


Regál dub sonoma

Dizajnový regál Luini od značky Halmar skvelo doplní každý interiér a dodá mu moderný vzhľad. Prevedenie na obrázku: Dub sonoma. Sarah kombinuje moderný dizajn a funkcionalitu. Moderný dizajn regálu je vhodný do . Parametry: (šířka x výška x hloubka) 105x108x33cm. Popis: Prodám čtvercový mnohoúčelový regál v demontu.


Nízký kancelářský regál z fóliované dřevotřísky v módním dekoru dub sonoma. V nabídce v několika . Dovezeme, vyneseme po celé ČR. Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z pohodlí . Popis: Multifunkční regál který lze přeskládat na TV stolek, regál či konferenční stolek.


Regál dub sonoma

Víceúčelový regál ADEN v barevném provedení dub sonoma. Tak ako každý iný nábytok, tak aj regál si nájde vo vašej domácnosti svoje. Materiál laminovaná DTD.


Vyrobený je z kvalitnej DTD laminovanej a vo farebnom prevedení dub sonoma. Značka: TEMPO KONDELA. Doručenie: do štvrtka 23.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky