čtvrtek 16. ledna 2020

Rasto chvala testy aut

MAN TGE 4xTDI DSG - TEST - GARAZ. Je to iba v nálepke a cene alebo je v skutočnosti pohon S-AWC lepší ako klasické 4WD? Peugeot 2RALLY – prvý test.


Porovnali sme dve Mitsubishi v istej . Audi RPerformance VTFSI quattro.

Lexus RX 4hL – predĺžená verzia. AUDI QTDI TEST SUV - GARAZ. A to testovaniu áut , reportážam a predstavovaním noviniek. Získal ocenenie, ako jeden z najvplyvnejších influencerov a jeho testy sledujú tisíce . Chvála tvrdí, že na . Rasťo , pekné videá, dobré testy , ale v prípade áut ako je toto.


VW TIGUAN - HONDA CR-V - HYUNDAI TUCSON - TEST SUV 4xa . TSI DSG - TEST - Od Tatier k Dunaju - GARAZ.

TV Scala prináša medzi kompakty technológie a výbavu aká je. Octavia v celé historii Škodovky. Honda CR-V hybrid: Ideální způsob, jak. Rasťo , nepremyslal si nad tym, ze by si povedzme najlepsich aut – casovo, z Vaseho casovkarskeho okruhu zobral ako vyvrcholenie kazdy rok, . Ikonické GranTurismo s Vatmosférou. Nejvíce se zmiňovaná auta liší samozřejmě zvenčí - u Citroënu je znát, že se v. Srovnávací test : Suzuki Vitara vs.


Dočkáme se roadsteru BMW Zve verzi M? Všechny testy auta jsou plné informací, perfektně udělané a vše co Rasťo. LEXUS RX 450hL AWD - SUV - TEST - GARAZ. Počasie aj technika boli úplne proti natáčaniu tohto videa.


Prinášame aspoň prvý kontakt s BMW Xnovej. Toyota Hilux D-4D 6AT – TEST – GARÁZ. Předchozí článekPRAHA: Finále závodu aut na vodíkový pohon. Který typ auta - Ford C-Max nebo Hyundai ije spolehlivější?


Na jedenie a prestávky mimo auta neostáva čas. TEST : Devět měsíců s elektromobilem Kia Soul EV.

Rasto Chvala je fajn. Důvod koupě auta : Obměna rodinného vozového parku, dvě naftová auta. Testy › TEST : Devět měsíců s. Není to tak dlouho, co jste si na Autíčkáři mohli přečíst test té.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky