úterý 14. ledna 2020

Svařované pletivo antracit

Uvažujete o variantě pletiva, ale chcete se lišit od ostatních? Antracitová metalíza – chcete -li . Plotová svařovaná poplastovaná pletiva v antracitové barvě – síla drátu mm, velikost oka x 1mm. Svařované pletivo ANTRACIT je svařované pletivo (síť) v rolích pro montáž plotu.


Pletivo vhodné pro oplocení budov i zahrad.

Pro montáž těchto druhů pletiv je vhodné použít sloupky s montážním nosem. Toto plastové svařované pletivo se skvěle hodí do zahrady, parku či před rodinný dům moderních novostaveb. Výhodou je, že na rozdíl od běžného pleteného . Dále se od klasických zelených svařovaných pletiv liší zdvojeným horním vodorovným . Svařované sítě Pantanet Family antracit - a další sortiment klasických, chovatelských, průmyslových, lesnických druhů pletiv a oplocení.


Průměr drátu: mm OKO 50x1mm. Balení v rolích po m.

Lehké svařované pletivo ( svařovaná síť), oko 1x mm, drát mm. Zahradní svařovaná síť. Velmi často k těmto pletivům dodáváme . Používá na oplocení zahra rodinných domů a skladovacích objektů. V této prodejně je možný prodej pleteného pletiva i po metrech (kromě barevných, svařovaných a lesnických pletiv ). Prodej svařovaného pletiva Pilonet je realizován v . Hledáte svařované pletivo 180cm antracit ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Jednotlivé typy se liší od sebe sílou drátu a velikostí ok a barvou (zelená nebo antracit ). Druhy svařovaných pletiv. Promoplast: Oko: 1x mm, Síla drátu:.


Co Vám nabízíme navíc? Jedná se o svařovanou síť, která je vhodou . Tak, jako u oplocení z klasického pletiva , použijeme vzpěry pr. Pokud potřebujete pletivo , které vydrží dlouho a nezrezne, je výbornou.

Původně: 54Kč Ušetříte: až 8Kč (– ). Cena za m, balení m. Specializujeme se na oplocení a ploty. V našem sortimentu naleznete plotové pletivo , plotové sloupky, svařované plotové panely, betonové desky, brány a . Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI. Klasické české čtyřhranné pletivo bez zapleteného napínacího drátu. Poplastované pletivo ANTRACIT , oko 50xmm, síla 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky