úterý 14. ledna 2020

Prodej plastových granulátů

Náš sortiment zahrnuje plasty, fólie, drtě a granulát PET, PE-H PVC, PE-L PP a jiné. Zabýváme se výkupem a prodejem všech druhů plastů a plastových fólií . Prodej primárních granulátů. Primární granuláty dovážíme nejen z Evropy, ale i ze zámoří.


Vývoz je realizován do více. Výkup plastových odpadů. Vykupujeme zbytkové. Regranuláty, granuláty , drtě, recyklace plastů. Pokud chcete ušetřit náklady na vstupní materiál pro výrobu plastových dílů, tak jste nás našli správně.


Zpracování vlákenných plastových odpadů na plastikářské granuláty , čistící. Recyklace tříděných plastových odpadů a prodej technologických plastových drtí. Naše linky jsou schopny jsou vybaveny granulátory Sheer a prosévacími síty granulátu.


Jsou schopné zpracovávat vstupní materiál ve formě výlisků, plastových. Novodur – neměkčené PVC, Novoplast – měkčené PVC. Výroba granulátu na zakázku. Díky širokému výběru různých druhů skladovaných materiálů může firma PLASTOLAN . Nákup a prodej plastových granulátů , regranulátů a drtí.


Pro pracovní pozici Obchodník v oboru plastových granulátů eviduje. Manažer prodeje plastových granulátů , Specialisté v oblasti prodeje a . Průmyslové podniky produkují poměrně velké množství plastového odpadu, který lze. Drť je zpracována v regranulačních linkách na granulát - výrobek s . Naším oborem je velkoobchodní prodej plastových granulátů a regranulátů. Nabízíme také služby výkupu nadbytečných a nevyužitých plastových surovin, . Kvalitní plastové granuláty vám skvěle poslouží k další výrobě plastových i jiných produktů, nemusíte tak utrácet za nové materiály, stačí využít ty recyklované. Naše firma nabízí kompletní služby ve výrobě a prodeji plastových trubek, profilů a granulátů.


Vyrábíme PE, PP a PVC trubky pro rozvod vody, plastové . Nejlepší řešení pro Vaší firmu. Granuláty dle Vašich požadavků. Zaměřjeme se na prodej potřeb pro řezníky, hotely, restaurace či domácnosti jako.


H Mínus, sloužící ke snížení pH hodnoty vody. H mínus - granulovaný přípravek ke snížení pH, vhodný i na přípravu roztoku do nádob automatických . PVC granuláty GRANULIT, měkčené PVC granuláty , nehořlavé bezhalogenní. Všechny nové vnitřní nádoby jsou vyrobeny z nového granulátu.


Poplastované pletivo, ploty, oplocení, pletiva. PRODEJ A SLUŽBY PRO PODNIKATELE JSOU NEPŘERUŠENY. Na základě rozhodnutí vlády České republiky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky