pondělí 28. května 2018

Vapis beroun

Atypické interiérové dveře a zárubně. Speciální interiérové dveře určené na oddělení prostor s různým klimatem. Interiérové dveře s hlukovým útlumem. ATYPICKÉ INTERIÉROVÉ DVEŘE.


Návrh atypického prvku interiéru pro prvorepublikovou vilu. Díky moderní technologii vyrábíme dveře i zárubně v atypickém provedení. Jsme český výrobce interiérových dveří a zárubní a tomuto oboru se věnujeme od . Můžete vybírat z nepřeberného množství jednotlivých modelů, povrchů i barevné škály dveří jednokřídlých, dvoukřídlých, otočných, posuvných i dveří atypických. Protipožární interiérové dveře (DPO), obložky a stěny.


Provádíme renovaci dveří a zárubní, které je cenově mnohem výhodnější než nákup dveří nových. O dveře atypické výšky mají zákazníci zájem vůbec nejčastěji. Rádi byste sladili interiérové dveře s dalším vybavením domova, nebo naopak toužíte po . Informace o produktu.


U vnitřních dveří si moc. Vyrábíme sériové i atypické dveře. Náš portál pomáhá plnit vaše sny. Vyrábame pre Vás atypické interiérové dvere presne podľa požiadaviek na mieru.


Používame kvalitné materiály a technológie. Do naší produkce patří moderní dveře, atypické dveře, dveře s ručně . Vchodové dveře, interiérové dveře , zárubně a dělící příčky vyrábíme z masivního dřeva,. Již více jak let nabízíme širokou nabídku kvalitních dveří ! Jsme schopni Vám vyrobit dveře na míru.


Porta Doors přináší široké možnosti personalizace dveří podle vašich představ včetně atypických rozměrů nebo provedení. Výrobní proces i používané materiály. Naše široká nabídka obsahuje interiérové dveře otočné, posuvné, kyvné, falcové, bezfalcové, zlamovací i bezpečnostní, protipožární, kouřotěsné a protihlukové.


Prodam 7krat dvere jedna se o prave:75cm 3kusy,85cm 1kus,90cm 1kus,80cm kus a jedny leve90cm. Zabýváme se zakázkovou výrobou interiérových a požárních dveří , a proto pro nás není sebemenší problém vyrobit vám atypické dveře na míru . Vyrobíme dveře jakýchkoliv rozměrů, interiérové nebo vchodové, z tvrdého ( jasan, buk, dub) i měkkého dřeva (smrk, borovice, modřín), se skleněnou výplní či plné . Nabízíme interiérové dveře včetně atypických řešení, protipožárních a vstupních bezpečnostních dveří do bytu, v mnoha modelech i dekorech. Lze si rovněž vybrat . Mezi atypické interiérové dveře patří posuvné dveře po garnýži i do stavebního pouzdra, celoskleněné dveře nebo také interiérové dveře s protipožární úpravou a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky