pátek 18. května 2018

Plotové sloupky cena

Plotové sloupky cena

Největší e-shop s pletivem v ČR. Poplastované sloupky. Navíc plotové sloupky za trvale nejnižší ceny. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plotové sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Levně realizujeme prodej plotových sloupků po . Vážení zákazníci, pro aktuální sezónu sloupky Easy clip ve výprodeji - z ceníkových (internetových) cen na vaši objednávku obdržíte slevu ! Kromě pletiva budete potřebovat i plotové sloupky a další příslušenství.


Plotové sloupky cena

Kód produktu, Název produktu, Měrná jednotka (MJ), Váha MJ, Základní cena za MJ . Vyrábíme masivní dřevěné plotové sloupky včetně zaručení certifikované kvalitní tlakové impregnace veškerého. Dopravné: Cena bude upřesněna dodatečně. Ceník plotové sloupky se vzorem.


Kč 38Kč, bez DPH s DPH. Levné plotové sloupky - velký výběr naleznete online na BauMax. Tento zahradní plot s jednoduchým, ale praktickým designem se hodí na každou zahradu.


Plotové sloupky cena

Vybírat můžete mezi kruhovými sloupky, sloupky BEKACLIP nebo čtyřhrannými sloupky pro ploty Nylofor. Ocelové sloupky, povrchová úprava je provedena zinkováním. Jako příslušenství ke. Prodám dva nové, žárově pozinkované plotové sloupky , výška 1cm. Prodám ruční vrták na plotové sloupky bez betonování.


U každého rozměru je uvedena základní cena bez DPH. Možné množstevní slevy naleznete na konci této stránky. Holé k zabetonování. Na míru navrhneme a vyrobíme zákrytové . Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. Dostupné na prodejnách.


Plotový sloupek se zakončením Oblouk. Vzpěrné sloupky - vzpěry pro správné napnutí pletivového plotu. Sloupky a vzpěry pro pletivové ploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky