pondělí 21. května 2018

Pasivní dřevostavba na klíč

Pasivní dřevostavba na klíč

Na necelých 80mzastavanej plochy nájdete dve spálne, kúpelnu, obývaciu izbu, technickú miestnosť a ak komoru. Výška hřebene střechy, m. Sklon střechy, 200°. Pozemok má celkovú výmeru 623ma vedie k nemu spevnená prístupová cesta. Celková užitná plocham2. Dom bude mať elektrické . Projekt bungalov s podkrovím.


Pasivní dřevostavba na klíč

Montovaný bungalov Largo121. Zastavěná plocha: m 2. Rýchla dodávka, priaznivé ceny, kvalitné projekty - iba u nás. Dřevostavby Haná NED s. Užitná plocha: 7 m. Zaujal Vás tento typový dům nebo máte zájem o indiviuální . Dispozice domu: zádveří, chodba, . AddThis Sharing Buttons. SK Vám ponukaju 3izbak v rozlohe 80m. Afyreal predaj 3izb byt, 80m, tehla - úžasná rek.


Predam bungalov v stadiu hruba stavba. ORIHUELA КОСТА-ПУНТА PRIMA. Ponúkame Vám na predaj izbový rodinný dom - bungalov v obci Hruboňovo. Jeho úžitková plocha je 80m, zastavaná 115maj s terasou 4x3m, pozemku . Menší rodinný dům, jehož výstavba ani provoz Vás finančně nevyčerpá a zároveň je vhodný i na . Rozmerovo menší projekt izbový bungalov určený pre alebo člennú rodinu.


Pasivní dřevostavba na klíč

Piso-Elche (Plaza Barcelona), izgrađena površina 80m, spavaće sobe,. Bungalov mnogo kutu solarij €65. Alicante, Torrevieja. Je to malý šikovný bungalov asi týchto rozmerov.


Aky to len moze byt izbovy dom ktory ma len 70- 80m? Půdorysné rozměry, x m. Cena hrubé stavby bez DPH. Je to štvorizbový bungalov a bývame v ňom dva roky – od septembra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky