čtvrtek 31. května 2018

Koupelnový žebřík chrom

Elektrické koupelnové. Příslušenství pro koupelnové. Chromovaná trubková otopná tělesa s moderním středovým připojením.


Koupelnový žebřík chrom

Chromovaný koupelnový radiátor se středovým připojením KORALUX . I tyto koupelnové radiátory . Koupelnový žebřík chromový. Radiátor elektrický v chromovém provedení. Rozměr radiátoru 60x11cm. Stojny D-profil 30x40mm.


Součástí tělesa je zátka, zátka s odzvzdušněním a 4ks montážních . Nabízíme vám elektrické žebříky oblé, rovné, chromové nebo bílé. Chromové radiátory jsou praktické a příjemně dotváří celý prostor. Díky svému designu působí luxusním dojmem. Momentálně nedostupné. Rozteč připojení je 560mm.


Složí k vytápění Vaší koupelny a zároveň třeba k sušení ručníků. BICO pro sušení ručníků nebo vytápění koupelny v provedení chrom o rozměru 50x130cm tvořený . Stříbrné a chromované koupelnové radiátory šíře - cm. Designový koupelnový radiátor 450x8mm - chrom.


METRO otopné těleso . Barevné provedení chrom. Topný žebřík lze připojit třemi způsoby: 1. Kermi CREDO-UNO oblíbené kompaktní topné těleso pro teplovodní vytápění, zepředu neviditelné upevnění, vč. Toto zboží je vystavené na pobočce v Plzni, Chebská 2. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz). Teplovodní koupelnové radiátory se připojují přímo k otopné soustavě systému.


V originální krabici. Decentní a subtilní žebra v zaoblených sběrnicích. V nabídce GC SKUPINA nově ve dvou. COSMO CLASSIC CHROM koupelnová otopná tělesa. Velký výběr druhů a typů.


SAPHO Magnetický věšáček na radiátor, chrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky