úterý 29. května 2018

Knauf insulation classic 039

Knauf Insulation Classic 039. Viacúčelový hydrofobizovaný materiál vyrobený z minerálnych vlákien na báze. Tvar balenia je vo forme rolky.


Zobacz inne Ocieplenie i izolacja, najtańsze i najlepsze oferty. Podmínky pro dodání: Classic 0je skladem v distribučních centrech s možností. Balení: 2m(balení).


Technologie pojení ECOSE využívá pojivo na rostlinné . Možná aplikace – stropy a stropní podhledy , šikmé střechy, vnitřní stěny, vnější stěny! Izolační materiál Classic 0je vyrobený z minerálních skelných vláken. Earthwool E 0, Ekoroll 0, NatuRoll Pro,. MineralPlus IPB 0). Kč (cena bez DPH ). Model:Naturall PRO 039.


Knauf insulation classic 039

Podana cena jest ceną za metr . Toode tarnitakse rullidena. Võimalikeks kasutusaladeks . Elérhetőség: Rendelhető. Jest to materiał ogólnego przeznaczenia. Izolačný materiál Classic 0je vyrobený z minerálnych sklených vlákien. Ide o viacúčelový materiál.


Jeho tepelnoizolačné vlastnosti sa primárne využívajú na . Použijete-li vatu jako volně loženou izolaci (př: na neobytné půdě), je potřeba . Izolacia knauf insulation classic 0, Cena: 1€, Lokalita : Prievidza. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nekas netika atrasts. Kód: classic0-240. Doba dodania, Ak je uvedené na objednávku Informujte sa o dobe dodania . A Classic 0termékünk rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező többfunkciós termék. Műszaki tulajdonságok.


Deklarált hővezetési tényező. Classic 0je ukinut iz proizvodnog programa, a umjesto njega. The main use as thermal and acoustic insulation in pitched roofs, in the construction of walls with ventilated facades, . CLASSIC 0novo ime. Zaměřujeme se na komplexní řešení ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky