čtvrtek 24. května 2018

Dřevěný box na hodinky

Dřevěný box na hodinky

Dřevěné boxy na hodinky. Všechny naše boxy na hodinky jsou vyrobeny ze dřeva, některé z nich jsou zvenčí pokryty umělou kůží vysoké kvality. Foxwood BOX Stylový box , ve kterém můžete darovat Vámi vybrané dřevěné hodinky. Poznámka: Všechny BOXY jsou vyráběny z přírodního dřeva a proto kresba . Povrch je ošetřen matným lakem, uvnitř je samet.


Dřevěný box na hodinky

Víko kazety je prosklené a je možné . Precizně zpracovaný dřevěný box pro hodinek. Jednotlivé komory nabízí prostor pro hodinky do průměru mm. Box je dodáván s podstavcem, ale může být . Boxy a kazety na hodinky skladem. Doručíme do hodin. Warren AsherMini čierny drevený box na hodinky - ks hodiniek.


Zobrazit všechny obrázky. Dárková krabička z českého borového dřeva. Prosek krabičky Prosek krabičky. Tento výrobek už bohužel není v sortimentu Tchibo k dispozici. Nicméně jsme pro Vás připravili výběr výrobků, které by se Vám mohly.


Dřevěný box na hodinky

Drevený box na hodinky. Aktuálne darčeky a akcie. Lakováno v několika vrstvách. XL Pohyblivá dřevěná vitrína na hodinky z třešňového dřeva - hodinek.


Oranžový dřevěný box na náramkových hodinek. Luxusní dřevěný box na hodinky (5x). Dámy, máte rády hodinky a světlé něžné barvy? A co takhle spojit tyto dvě záliby dohromady?


Dřevěný box na hodinky

Smetanový box Friedrich Lederwaren v sobě spolehlivě ukryje až . Každé hodinky – nebo i samotný náramek na . V tomto boxe na hodinky možno bezpečne uschovať až šesť hodiniek, ktoré tak budú zároveň chránené aj pred prachom. Masivnější boxy na hodinky jsou v dřevěném lakovaném provedení s jemnou vystýlkou a možností uzamykání. Rudý box Friedrich Lederwaren v sobě spolehlivě ukryje až deset . Porovnání cen dreveny box na hodinky , srovnání cen dreveny box na hodinky na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky