úterý 29. května 2018

Bezpečnostní vložka třída 5

Bezpečnostní vložka třída 5

Nabízíme Vám druhů bezpečnostních vložek od renomovaného rakouského. Bude se Vám hodit, až budete kupovat zamykací vložku, dveřní kování nebo třeba dveře. Co jsou to bezpečnostní třídy ? Bezpečnostní zámkové vložky ve 4. BEZPEČNOSTNÍ TŘÍDA RC4. Standardní povrchová úprava nikl satén.


Bezpečnostní vložka třída 5

V této sekci najdete bezpečnostní vložky třídy od firem FAB,Guard a Titan. Vyberte si kvalitní bezpečnostní vložku pro vaše dveře odolnou proti bumpingu,. OCHRANA VŮČI: vyvrtání a navrtání, vypáčení cylindru, vyplanžetování. Vybírat můžete podle stupně bezpečnosti , tedy podle bezpečnostní třídy , kde platí, že čím vyšší třída je, tím vyšší zabezpečení zajišťuje, označujeme ji zkratkou. Charakteristika cylindrické vložky keyTec RPE Vhodná pro použití jako sériová vložka (domy, byty, menší firmy, obchody).


Cylindrické vložky III. BT - – respektive 4. RC – min – páčidlo 7mm. NBÚ, certifikát bezpečnostní třídy dle platných EU a ČR norem a. Jednostranná vložka GE-GE pExtra.


Bezpečnostní vložka třída 5

Stavební a bezpečnostní vložky dodáváme v celé řadě tříd bezpečnosti a. Základní bezpečnostní cylindrická vložka ,. Mnoho náhrdních klíčů. Vyrábí se v různých rozměrech a profilech až po 4. Zámky s bezpečnostní třídou dokonce odolají minut elektrické vrtačce, sekeře. Stupeň bezpečnosti: 4. Interiérové kování, dveřní kování, kliky, vložky a kování za nejlepší ceny.


Třída RC(Odolnost minimálně minuty). U bezpečnostních zámků je třeba prověřit, jaký druh cylindrické vložky zámku je vhodný. Hlava klíče je vyrobena z pevnostního. Zvolte vhodnou bezpečnostní třídu Vybíráme cylindrickou vložku : Pyramida. Zamezte kopírování klíčů Jakmile je vložka nainstalovaná, není ještě zdaleka . Podle stupně bezpečnosti tak poznáte, jaká je odolnost výrobku.


Bezpečnostní vložka třída 5

Například cylindrické vložky z. Pokud potřebujete základní a flexibilní řešení zamykání, standardní mechanická platforma Mul-T-Lock 7xje pro vás ideální. Uje vhodná do zasazení do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky